intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Erotikus felfedezések

Erotikus felfedezések

Nem kell kutatási eredményeket olvasni, sajnos anélkül is tudjuk, hogy a mai világban az embereket ért nagy stressz miatt  egyre ritkul és rövidül a párok szexuális együttléte. Nem csoda hát, ha egyre nagyobb az igény a meghitt, intim, örömteli szerelmi kapcsolatra.

Ahhoz, hogy részed lehessen benne, neked is és a partnerednek is tudnia kell olyan apró trükköket, amelyekkel megteremthető a kellő hangulat. Ha ennek minden csínját-bínját elsajátítjátok, mindketten hihetetlen csúcsokra juthattok! Mennyi idő szükséges az élvezetes szerelemhez? Felejtsd el a gyors meneteket! Következzen az erotikus felfedezés időszaka, lépésről lépésre.

A szex a nők számára csak akkor kielégítő és élvezetes, ha nemcsak a testükkel, hanem ésszel és érzelmekkel is részt tudnak venni benne. Sajnos ez az, amiről napjaink rohanó életvitele mellett a férfiak elfeledkeznek. A gyakorlatban természetesen hamar kiderül, hogy a gyors, forró együttlét nem tartogat semmiféle romantikát. Csak akkor képes örömöt szerezni, ha a szexuális fantázia olyan szintre szárnyal, hogy mindkettőtöket villámgyorsan felrepíti.

Vágykeltő illatok

Nem újdonság, hogy bizonyos illatoknak lehet erotikus hatásuk. A parfümök vagy illóolajok illata izgatóan hathat, mivel gyorsan és igen intenzíven képesek befolyásolni a tudatalattit. Mindenkinek van egy jellegzetes illata, amely az egyedi feromonoknak köszönhető. Fontos, hogy olyan kiegészítő illatot válassz vágykeltés céljából, ami összeegyeztethető az egyedi illatoddal. Mindenképpen érdemes bevonni partneredet is az illat kiválasztásába, hiszen ugyanaz az illat mindenkire másképp hat. Így például a nehéz, édes illatok egyeseket lehangolnak, másokat izgatnak, a fanyar vagy kesernyés illatok néha csábítóak, másoknak hányingert okoznak.

Ha biztosra akarsz menni, válassz a legkedveltebb csábító illatok közül. Ilyen a levendula, a narancs, a rózsa, a szantál, a geránium, az ylang-ylang.

Erotikus felfedezések

Tantra – mi a titka?

A tantrikus szex fő célja a nő kielégítése. A férfi akkor jó szerető, ha képes arra, hogy röviddel a csúcspont előtt visszatartsa a magömlését, és ezt egy együttlét alatt többször is megismételje. Ez a bravúr nagyfokú koncentrációt és mentális teljesítőképességet feltételez, és ez a képesség jórészt gyakorlással sajátítható el. A férfi hímvesszője izgalmi állapotban marad, orgazmus-közeli állapotot él át, miközben a nőnél egymást követik az orgazmusok. A férfi orgazmusa is bekövetkezik végül, ami lényegesen intenzívebb, mint átlagos szex esetén. Van-e olyan helyzet, amikor a férfi a szerelmi együttlétet csúcspont nélkül is átélheti, és azt követően mégis kielégültnek érzi magát? A tantrikus szerelemben jártas férfiak azt gyakorolják, hogyan kell befejezni magömlés nélkül úgy az együttlétet, hogy közben kielégülést érezzenek. Az ezáltal gerjesztett örömteli, feszült állapot a tantrikus tanok szerint a férfi teljesítőképességét és egészségét hihetetlen mértékben képes hosszú távon javítani.

Lassú, nyugodt szertartás

A szerelem alapköve a nyugalom és a megfelelő lassúság. Az a beidegződés, ami a mai stresszel teli világban dívik, hogy a lassú, az silány, egyáltalán nem igaz.  Fontos, hogy a megfelelő hangulathoz lelassulj. A szerelmi játék alakuljon olyan szertartássá, melyet megnyugtató fények és meghitt hangulat kísér. Legyen gyertyafény, vagy kis teljesítményű lámpa, finom ágyneműk. Szóljon halk zene, de ne rádiót kapcsolj, nehogy a hangulatot prózai hírek szakítsák meg. Keress hosszú műsoridős CD-ket, állítsd be a CD-fordítást is azért, hogy a zene hirtelen befejeződése ne hasson kijózanítóan. Már a vetkőzés is legyen szertartásos. Ha különösen szép fehérneműt viselsz, párod biztos szívesen elidőzik ennél a pontnál ahelyett, hogy a fehérneműdet letépné.

Előfordul az is, hogy a nő törekszik a minél gyorsabb szexre. Esetleg sebzettnek érzi magát.

A kelet-ázsiai szerelmi művészetben a szerető legfontosabb célja, hogy magömlését viszszatartsa. Ha hosszan tartó szex esetében sem kerülsz izgalmi állapotba, valóban lehetséges, hogy sebzettnek érzed magad, a türelmetlenséged ez esetben érthető is. Lehetséges az is, hogy hüvelyi szárazság okozza a problémát, melynek kiküszöbölése céljából nőgyógyászoddal kell konzultálnod, aki biztosítja számodra a megfelelő kezelést. Ha ezután is unalmasnak tűnik a hosszú szerelmi aktus, be kell csempészni egy kis változatosságot az együttlétekbe. Beszélgetés, nevetgélés, kis szünetek szex közben – a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt.

A hétköznapi mókuskerékről sajnos sokszor az ágyban sem tudsz megfeledkezni. Hazaérve a munkából, nem tudod az ajtó előtt hagyni a stresszt. Ez a mai ember tipikus problémája. Sok párnak időre van szüksége, hogy ráhangolódjon a magánéletre. Különösen akkor, ha hivatásuk erősen igénybe veszi őket. Ám éppen egy felelősségteljes munkakör esetében elengedhetetlen a kielégítő szexuális és társas élet.

 

Ligeti Anna


Mindenki másképp csinálja – Trükkök, amiket bevethetsz, ha rád tör a vágy
Mindenki másképp csinálja – Trükkök, amiket bevethetsz, ha rád tör a vágy
Szexpózok, amiket nem szeret a barátnőd – Így tedd számára élvezetessé
Szexpózok, amiket nem szeret a barátnőd – Így tedd számára élvezetessé
A női szexualitás múltja és jelene – 2. rész
A női szexualitás múltja és jelene – 2. rész
A szerelem egyensúlyozás
A szerelem egyensúlyozás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.