intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Érezd jól magad mások társaságában

Ha úgy érzed, nem tudsz gyorsan és hatékonyan beilleszkedni, mert valamiért kilógsz a sorból, akkor ez a cikk neked szól. Sokszor, ha azt érzékeljük, az emberek kevésbé elfogadók velünk szemben, nem a belsőnkre koncentrálunk, hanem a külsőnkön próbálunk változtatni. Legtöbbször azonban másoknak nem a külső tulajdonságaink azok, amelyek esetleg nem szimpatikusak. Ha te magad elfogadod a tested, van kellő önbizalmad, akkor mások is így látnak majd. Sokszor néhány apró belső változás is elég ahhoz, hogy mások vonzóbbnak találjanak. Nem kell elvesztened a személyiséged, hiszen mindenki attól az, aki. De ahhoz, hogy jobban érezd magad egy társaságban, van néhány tippünk. Először is szeresd önmagad, és fogadd el azt, aki vagy!
lépj ki a világodból

1. Lépj ki a kis világodból

Mondhatnánk úgy is – divatos kifejezéssel élve –, hogy lépj ki a komfortzónádból. Nem túl vonzó tulajdonság ugyanis, ha egy társaságban magadba fordulva üldögélsz, és az látszik rajtad, hogy nem is igazán érdekel, ami történik körülötted. Ez az emberek felé önbizalomhiányt, bizonytalanságot közvetít. Ha azonban megpróbálsz nyílt tekintettel kommunikálni, sokkal nagyobb annak a valószínűsége, hogy bevonnak a beszélgetésbe, és jól fogod érezni magad.

add át magad a pillanatnak

2. Add át magad a pillanat örömének

Ha folyton az látszik rajtad, hogy nem érzed jól magad, netán még grimaszolsz is az aktuális program ellen, ne furcsálld, ha nem akarnak veled lenni mások, vagy kiközösítenek. Sokkal jobb, ha ehelyett megpróbálsz mindig teljesen jelen lenni, beleszólni a beszélgetésekbe. Jó, ha hagyod, hogy mások is megismerjenek téged. Add át te is a gondolataidat, a véleményed. Ez segít abban is, hogy ne érezd magad nagyon egyedül, kiegyensúlyozottabb leszel.

érdekelnek mások

3. Mutasd ki, hogy érdekelnek mások

Ne várd el, hogy mások figyeljenek rád, ha te nem figyelsz másokra. Ha úgy teszel, mintha nem érdekelnének az emberek, akkor nehéz lesz elfogadtatnod magad. Kezdetnek próbálj nagyon jó beszélgetőpartnerré válni. Figyelj a másikra, és add egyértelmű jelét ennek. A figyelem jele az, hogy reakciókat vált ki belőled a mondanivalója, azaz esetleg kérdéseket teszel fel neki az elhangzottakkal kapcsolatban, reagálsz arra, amit mondott. Ne egy rövid chatként tekints az emberi kapcsolatokra. Lehangoló egy olyan emberhez beszélni, akiről lerí, hogy nem is hallja, amit mondunk, nincs ott lelkileg.

4. Ne csak a hangoddal, a testeddel is beszélj

Ha tetszik neked valaki, akkor testbeszéddel tudod felé ezt kimutatni. Ez kevésbé direkt, mintha kimondanád, hogy bejön. A testbeszéddel nagyon sok gondolatot, érzést, pillanatnyi állapotot tudsz közölni, amit esetleg beszéddel nem akarnál. Hogy pontosan mire gondolunk? Például a mosolyra. A mosoly az egyik legszebb dolog, amit egy másik embernek adhatsz. A mosoly boldogságot sugároz, másokat is nevetésre késztet.

A beilleszkedés nem könnyű dolog, főleg akkor nem az, ha kicsit zárkózottabb típus vagy. A fenti tippek abban segítenek, hogyan kelts szimpátiát másokban. A sikerhez azonban mindenképp sokat kell gyakorolni. Beszélgess bátran másokkal, ne zárkózz be.

Ligeti Anna

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.