intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Én nem akarok senki alkalmazottja, főnöke, új üdvöskéje lenni

Én nem akarok senki alkalmazottja, főnöke, új üdvöskéje lenni

Azt hiszem, már túl vagyok azon a koron, amikor még meg kell felelnem. Most már ki kell mondanom, hogy igen, hosszú kapcsolatra, családra, gyerekre vágyom. Így harmincon túl vajon elkéstem?

Én nem akarok senki alkalmazottja, főnöke, új üdvöskéje lenni

Nem könnyű a mai nőknek (mielőtt valaki beszólna, a férfiaknak sem könnyű, tudjuk). Sokféle szerepükben minden körülmények között a maximumot kell nyújtaniuk, különben összedől körülöttük minden. Így van ez, és azt hiszem, nem túlzok egy kicsit sem, ha ezt így kategorikusan kijelentem. Ma már nem elég csak anyának és feleségnek lenni. De mi van, ha én pont erre vágyom. Csak! Nem akarok valaki alkalmazottja, főnöke, új üdvöskéje, reménysége lenni. Én valaki(k) anyukája és valaki felesége szeretnék lenni. Mi van, ha én így vélem megvalósítani magam? Van, aki támogatna ebben, a szüleimen kívül?

Na, persze nem olyan könnyű dolog ez. Főleg, hogy még nincs meg a megfelelő férfi, aki a férjem lenne, és a társam ebben az egészben. Nem találtam meg a cinkosom az élethez, pedig nagyon igyekeztem. Félek, hogy nem fog menni ez az anyaság dolog. Most úgy érzem, hogy ez az egyetlen projekt az életemben. Sokszor előttem van Schell Judit, amint a Szex és más semmiben próbál magának pasit fogni, hogy az gyermeket nemzzen neki. Nálam egy fokkal nehezebb a szituáció, ugyanis én a férfit társnak szeretném megkaparintani, nem csak a gyerek biológiai apjának.

A család számomra melegség, kandallós hangulat, forró kakaó, foszlós kalács, kedves szavak, nyálas puszik és ölelések. Én ezt szeretném életem végéig. Ahogy most haladok, nem úgy néz ki, hogy megtalálom azt, aki beszállna velem ebbe a ringlispílbe. A mai harmincas férfiak általában már foglaltak. Sokan már túl vannak egy váláson, ami még jobban eltántorítja őket a hozzám hasonló nőktől. Mások boldog párkapcsolatban élnek, vagy épp élvezik, hogy nincs senkijük, és csak egyéjszakás kalandokat hajtanak.

Azt mondod, bilibe lóg a kezem, és térjek gyorsan magamhoz? Még bízom, még hiszek abban, hogy megvalósíthatom azt az életet, amire vágyom. Talán naiv dolog, talán nem érdemes küzdeni érte, de azt hiszem, ha feladnám, nagyon bánnám. Anyának születni kell, és úgy érzem, én annak születtem. Van még néhány évem, hogy ezt be is bizonyítsam. Muszáj tennem érte, minden nap, minden pillanatban.

Sokan teszik fel a kérdést, hogy vajon ez elég-e egy életre… Ezen már én is gondolkodtam. Nem tudom megmondani, mert azt hiszem, erre nincs pillanatnyi válasz. Az anyaság ugyanis egy életre szól, amit nem lehet összehasonlítani a karrierrel, mert az teljesen más dolog. Van, aki arra vágyik, csak úgy tudja átérezni az élet lényegét. Velem nem így van, de megértem őket is. Vannak, akiknek nem való a feleség-lét és a gyerek, ők máshogy valósulnak meg. Ők is nők, ők is társak, szeretők, csak máshogy, mások a prioritásaik. Az én életemben most az az első, hogy megtaláljam azt az embert, aki hajlandó a társam lenni abban, hogy legyen egy jó nagy családunk, együtt, szeretetben. Erre vágyom. Majd jelentem, hogy hol tartok az utamon…

Ligeti Anna  


Szex a tilosban
Szex a tilosban
Hepatitisz B, a rettegett
Hepatitisz B, a rettegett
Az alváshiánynak köze van a szexuális problémáidhoz
Az alváshiánynak köze van a szexuális problémáidhoz
Nem szexelsz? Ez történhet a testeddel…
Nem szexelsz? Ez történhet a testeddel…
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.