intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Emlékszem, amikor még nagyon szerettél – Anna levele a férjének

Emlékszem, amikor még nagyon szerettél – Anna levele a férjének

„Volt idő, amikor annyira szerelmesek voltunk, hogy nem számított semmi. Csak az volt lényeges, hogy együtt legyünk. Mindegy volt, hogy hol, mikor és mennyi ideig tart, csak együtt legyünk.

Emlékszem, amikor még nagyon szerettél – Anna levele a férjének

Csodás idők voltak, de ahogy a fiatalkorunk, ez az idő is elszállt. Ma már férj és feleségként, a mindennapos problémákkal kell szembenéznünk. Annyit dolgozunk, hogy mire este lesz, olyan fáradtak vagyunk, hogy csak a jó éjszakát-ra van energiánk. A szerelmeskedés számunkra már csak a filmekben létezik.

Ettől először megrémültem. Nem mertem kezdeményezni, mert láttam, hogy mennyire kiborított a napi rutin. Bevallom, engem is. A gyerekek, a háztartás, a munkám, minden olyan sok. Csak azt tudnám, mások ezt hogy csinálják? Hogy tudnak kívánatos szeretők maradni a gyerekek és a folyton szaladó ház mellett?

Talán bennem van a hiba. Nem maradtam ugyanaz a nő, mint 20 évvel ezelőtt. Akkor, amikor még nagyon szerettél. Emlékszem azokra a hétvégékre, amikor gondoltunk egyet, és lekocsikáztunk a Balatonhoz. Csodálatos évek voltak.

Aztán megkérted a kezem, hozzád mentem és továbbra is nagyon boldogok voltunk.

Jöttek a gyerekek, és én egyre jobban éreztem, hogy távolodsz tőlem. Nem szándékosan, nem egy másik nő miatt, ebben biztos voltam. Csak nem ezt vártad, nem ezt vártuk. Sem a kapcsolattól, sem egymástól. Nehéz ügy ez. Bevallani, hogy talán hibásak vagyunk. De ez visz előrébb. Talán segít, hogy rájöjjünk, hogyan tudunk kivergődni ebből a nagyon mély gödörből.

Én szeretlek. Még mindig. Soha nem fognak megváltozni az érzéseim. Csodás társ vagy. Minden probléma megoldásában kiegészítjük egymást. Iszonyatosan jól menedzseljük a gyerekeket, az életünket.

Csak az a kis valami hiányzik. A fűszer, vagy a cseresznye a hab tetejéről. Nemcsak a szex. Az intimitás, az együtt töltött idő hiányzik. Azok a bolondos hétvégék a Balatonnál. Nem is kéne elutaznunk sehova, csak az érzés nincs már meg. Kihunyt a szemünkből. A fiatalságunkkal tűnt vajon el? Vagy hogy? Elő tudjuk csalogatni valahogy?

Szeretném újra érezni, ahogy magadhoz szorítasz, amikor hazajössz. Szeretném, ha újra földbe gyökerezne a lábam egyetlen csókodtól. Szeretném, ha minden pillantásod mögött ott látnám a szerelmet. Szeretném neked én is átadni az én érzéseimet. Emlékszem rá, amikor még nagyon szerettél. Újra át szeretném élni… Kicsit félek. Félek, hogy te nem ugyanazt érzed már, és nem csak a munka miatt távolodtál el. Félek, hogy a mindennapok felőrölnek minket. Félek, hogy már késő. Jó lenne, ha most azonnal válaszolhatnál, de ezt a levelet nem fogod megkapni. Soha nem küldöm el, soha nem adom át. Csak kiírtam magamból, amit érzek.

Ha hazajössz, majd megbeszéljük. Talán…”


Te hazudtál már a szerelmednek?
Te hazudtál már a szerelmednek?
Szerelem, szerelem, online szerelem
Szerelem, szerelem, online szerelem
A szerelem egy kémiai szimfónia
A szerelem egy kémiai szimfónia
Intim titkok – Te hányat őrzöl a párod elől?
Intim titkok – Te hányat őrzöl a párod elől?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.