intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Élet egy Vízöntő férfival

Élet egy Vízöntő férfival

Egy férfi, aki az Igazit keresi… álomszerű, nem igaz? A Vízöntő férfi ilyen, ám ez nem mindig pozitívum. Egész életében képes a számára Igazit keresni, így nem kötelezi el magát egykönnyen.

Élet egy Vízöntő férfival

Levegő jegy. Igazi álmodozó, aki azonban nem ragad le az álmok talaján, hanem folytonos mozgásban van azért, hogy álmait meg is valósítsa. Nem szeret segítséget kérni, szereti egyedül megoldani a problémáit. Ennek ellenére szüksége van folyamatos bátorításra, elismerésre. A maximumra törekszik, igyekszik mindent úgy megoldani, hogy abban ne legyen hiba.

Vonzza minden, ami új, számára ismeretlen. Nagyon jó emberismerő, már-már látnok.

Nem igazán bírja elviselni a korlátokat, mindent megtesz, hogy azokat áthágja.

A Vízöntő férfi számára nagyon fontos a barátság. Egész életre köt barátságokat, amelyek még a szerelemnél is fontosabbak számára.

A Vízöntő férfi és a szerelem

Imádja, tiszteli a nőket, de mindig hagyja, hogy a nő tegye meg az első lépést, mert – bár nem látszik rajta – nagyon félénk.

Ha megtalálja azt, akit keres, akkor hűséges hozzá. Előfordulhat, hogy kedve támad egy kis flörthöz, de ez sosem komoly a részéről. Gyakorlati érzékét és fantáziáját a szerelemben és a szexben is kamatoztatja. Elbűvöli választottját, finom és érzéki szerető, valódi művész a szerelemben is.

Nem bírja az elviselhetetlen közeget, ezért, ha a házassága számára elviselhetetlenné válik, nem sokat gondolkodik, otthagy csapot-papot. Ha azonban a feleségével a barátságon, bizalmon és szellemi egyetértésen alapul a kapcsolata, akkor egy életre elkötelezi magát.

A Vízöntő férfi társának el kell fogadnia, hogy társa gondolatai sokszor máshol járnak, nincs teljes mértékben jelen. Csakis az a nő nyűgözi le, aki képes a szellemi megújulásra, nem a szex áll élete középpontjában.

A Vízöntő férfi mint apa

Imádja a gyerekeket, ám nagyon következetes a nevelésüket illetően. Bármire képes értük, ám vannak elvárásai a gyermekeivel szemben. A család éppoly fontos számára, mint az igaz barátság. A Vízöntő férfi tűzön-vízen átmegy a családjáért.

Nem könnyű, ám igen felszabadító egy olyan férfi társaságában élni, aki nemcsak egy nő testére kíváncsi, hanem arra is, mi lakik a fejében. A Vízöntő férfi pont ilyen, de szükség van minden női erőre, hogy megtartsd őt. Ha nem vagy képes a folyamatos szellemi újjászületésre, egy idő után nem talál érdekesnek, hiába van neked a legszebb tested a világon.

Tarjáni Rita


Élet egy Nyilas férfivel
Élet egy Nyilas férfivel
Így szexeltek ti
Így szexeltek ti
Jobb félni, mint megijedni! Védekezz!
Jobb félni, mint megijedni! Védekezz!
Szórakoztató és szenvedélyes szex
Szórakoztató és szenvedélyes szex
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.