intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Élet egy Skorpió férfival

Élet egy Skorpió férfival

Vízelemű jegy, a Mars és a Plútó uralja, fenséges és egyben titokzatos férfi, aki senki számára nem közömbös. Ellentmondásos, neki nem létezik középút. Kiismerhetetlen, bizalmatlan és maximalista.

Élet egy Skorpió férfival

Lobogó szenvedéllyel ezer fokon ég. Ami megtetszik neki, megkívánja, azt biztosan meg is szerzi. Nagyon határozottan halad a kitűzött céljai felé, senki sem zökkentheti ki.

Vigyázz, mert ha vitába keveredtek, nagyon heves érzelmi reakciói vannak, amelyek ijesztőek lehetnek, de ha tudsz vele bánni, akkor minden rendben. Ha megsértette valaki, sosem felejti el, és csak a pillanatra vár, hogy visszaadhassa a kölcsönt.

Párkapcsolatban a Skorpió mindig saját elveit, elképzeléseit akarja követni, nem hajlandó igába hajtani a fejét. Ha úgy érzi, megcsalja a párja, veszélyessé válik, nem lehet vele packázni. Nem szívesen árulja el az érzéseit, sokszor fél attól, hogy túl sokat adjon magából. Ha párja hajlandó tolerálni birtoklási vágyát, akkor hosszú kapcsolat elébe nézhetnek.

Képtelen elviselni a céltalan életet, olyan társ való neki, akivel közös álmokat dédelgethet.

A Skorpió és a hűség

Ez a kettő nem említhető egy lapon, a Skorpió férfi ugyanis nem hűséges típus. Ellenben a társától, aki mellette van, elvárja, hogy ő legyen az egyetlen férfi az életében. A csábítás nagyon fontos számára, ezzel tartja „kondiban” magát. Ne lepődj meg, ha azt veszed észre, hogy uralkodik rajtad. Minden vágya, hogy a partnerét uralja, ezért mindent meg is tesz.

A Skorpió és a szex

Egészen kivételes szerető. Tele van szenvedéllyel. Szexuális teljesítményére nagyon büszke. A gyengeségeit igyekszik minél jobban palástolni, ezért többnyire felszínes kapcsolatai vannak, amelyek a szexre korlátozódnak. Mindent megtesz azért, hogy partnere jól érezze magát az együttlétekkor, odaadó szexpartner.


Apróságok, amelyekkel új töltést adhatsz a laposodó románcnak
Apróságok, amelyekkel új töltést adhatsz a laposodó románcnak
Szexelj az egészségedért!
Szexelj az egészségedért!
Szeresd a  menstruációt!
Szeresd a menstruációt!
Vibrátor receptre, avagy a viktoriánus gyógymód
Vibrátor receptre, avagy a viktoriánus gyógymód
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.