intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Élet egy Nyilas férfivel

Élet egy Nyilas férfivel

Tűz jegyű, igazi szerencse fia, aki mindig optimista, és szerinte mindig mindenben van remény. Jól hangzik, nem? Filozofikus gondolkodása minden nőt rabul ejt. Nem mellesleg nagyon szeretetreméltó. Ő a Nyilas.

Élet egy Nyilas férfivel

Igazán erős jellem, mindig tudja, mit csinál. Bátor és kíváncsi, ami nagyon megfűszerezi a vele való együttléteket. Olykor kissé konzervatív, szeret megmaradni a jól bevált szerepeknél. Ő az, aki szereti viselni a nadrágot (vagy kalapot) egy kapcsolatban.

Nagyon inspiráló személyiség. Mindig vannak nagyratörő álmai, amelyekből valódi célokat csinál, és a vele élő társat is magával vonzza, hogy közösen valósítsák meg azokat. Imádja az akadályokat, de csak azért, hogy legyőzhesse őket. Nem önző, ha a társának vannak olyan céljai, amelyeket szeretne megvalósítani, mellé áll, támogatja, és segít elérni a célokat.

A kapcsolatai nem valami hosszú életűek, sajnos jobban szeret hódítani, mint azzal vesződni, hogy megtartsa az aktuális barátnőt. Általában erről is – mint minden másról – hirtelen dönt. Annyira vágyja a szabadságot, hogy azt szinte meg sem tudja fogalmazni. Ennek ellenére újra és újra lelkesen udvarol. Ő a bulik lelke, a társaság középpontja. Mindig őrületes történetei vannak, amiket mindenki hallani akar.

Élet egy Nyilas férfivel

A Nyilas férfi az azonos vérmérsékletű nőkkel jön ki igazán. Elsöprő szerelmeket, szexuális együttléteket élhet át például a Kos, az Oroszlán jegyűekkel, hosszabb, megértő kapcsolata lehet a Mérlegekkel.

A szexben igazi ínyenc, imád kezdeményezni, és imádja uralni az együttlétet. Ötleteivel, érzékiségével minden nőt levesz a lábáról. Ennek ellenére válogatós, fontos számára a minőség, nem a mennyiségre hajt. Szereti, ha a futó kalandjai is igényesek, nem fekszik le fűvel-fával. Nem szereti azonban, ha folyton elszámoltatják, gyanakodnak rá valamiért, vagy folyton kisajátítják. Ha egy Nyilas férfibe szerettél bele, akkor ezeket feltétlenül vedd figyelembe, mert ha megsejti, hogy nyomozol utána, vagy nem bízol benne, akkor köd előtte, köd utána.

A Nyilas nagyon jó apa, ám inkább akkor, ha a gyerekei már kicsit nagyobbak. Az újszülöttekkel, csecsemőkkel kissé ügyetlenkedik. Számára akkor igazán jó az apa-gyermek kapcsolat, ha már együtt űzhetik kedvenc elfoglaltságaikat, közös hobbit találnak maguknak, sokat sportolhatnak. Nevelési módszerei általában nem nagyon kiforrottak, a gyerekek benne sokszor inkább a barátot, a havert látják. Mellette az anya feladata inkább a nevelés.

A Nyilas férfi jó társ, ha megtalálja a neki való nőt. Csodás családi életet lehet vele felépíteni, mivel ha elkötelezi magát, akkor azt azért teszi, mert valóban úgy érzi, ezt kell tennie. Nem azért marad valaki mellett, mert erre külső okok kényszerítik.

Ligeti Anna


Mi okozhatja, ha szex után szédülsz? Aggódnod kell?
Mi okozhatja, ha szex után szédülsz? Aggódnod kell?
Kérdések a szexről - Íme, a top 10
Kérdések a szexről - Íme, a top 10
Fáj a hátad? A megoldás a szex!
Fáj a hátad? A megoldás a szex!
Amikor működik a kémia
Amikor működik a kémia
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.