intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Élet egy Kos jegyű férfival

Élet egy Kos jegyű férfival

Ha egy Kos jegyű férfit sodor eléd a sors, ragadd meg. A Kosok ugyanis ideális férjek és kiváló szeretők. Ha pedig barátra van szükséged, a legjobb egy Kos jegyű partner. Azonban tudnod kell róla, hogy szeret uralni másokat, és nem nagyon tűri az ellentmondásokat.

Élet egy Kos jegyű férfival

Kapcsolatotok elején egyszerűen nem tudsz majd szabadulni a bűvölettől, ugyanis ő tele van energiával, és elég rámenős. Mivel azonban kiváló humorérzéke van, a szövegével levesz majd a lábadról, imádni fogod. Lehet, hogy furcsának találod majd, de tényleg képtelen leállni, állandóan újabb és újabb célokat tűz ki maga elé, és elvárja, hogy tartsd vele a lépést. Örökké pezsgés veszi körül, aminek ő maga a kellős közepe, és ezt imádja is. Nem önimádó, de szereti, ha dicsérik. Azonban mindezt korlátok közt viseli el, mert ha túldicsérik, azt már nem veszi komolyan.

Általában igen férfias megjelenésű, ami vonzza a nőket. Fiatalon ki is használja ilyetén vonzerejét, ám ha rátalál a nagy Ő-re, akkor hűséges. Nem kalandokat keres, hanem igaz szeretőt, jó feleséget és gyermekei anyját egy személyben. Ha szerelmes lesz, senki sem állíthatja meg, mindent megtesz, hogy a szeretett nő az övé legyen. Nagyon gyengéd és érzelmes, sőt akár romantikus is, de heves szerető. Érzelmei elsöprő erejűek, és sármjának nem lehet ellenállni.

Igazán érdekli, hogy partnerének mi jó az ágyban, és mindent igyekszik a lehető legjobban csinálni. Kényezteti, tenyerén hordja a szerelmét. Erre vágyik minden nő. Igen féltékeny típus, de ő nem nagyon viseli el, ha a nő is tudni szeretné, merre járt, mit csinált. Nem tűri, hogy hülyét csináljanak belőle, mindig egy lépéssel ellenfelei előtt jár. Okos, csavaros eszű.

A családban ő a férfi, soha nem hagyja, hogy más hordja a nadrágot. Vezeti a családot, óvja és mindent megtesz gyermekeiért. Magára vállalja a nehéz döntéseket, de általában megvitatja azt a párjával. Bármi is az ellenvélemény, azt nemigen fogadja el, inkább saját elképzelései szerint cselekszik. Ha hibázik, annak viszont viseli a következményeit.

Még idősebb korában is nagyon érzelmes, minden bolondságban benne van.

Ha egyszer szeretett egy Kos férfi, azt biztos nem felejted el soha.


10 dolog, ami közelebb hozza a pasidat
10 dolog, ami közelebb hozza a pasidat
Szex erős érzelmek nélkül
Szex erős érzelmek nélkül
7 tipp a jobb szexuális életért
7 tipp a jobb szexuális életért
Fáj a hátad? A megoldás a szex!
Fáj a hátad? A megoldás a szex!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.