intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Élet egy Halak férfival

Élet egy Halak férfival

Csupa ellentmondás és hirtelen elhatározás jellemzi. Saját kis világában él, amelyben nyugodt álmodozással telik az idő. Annak ellenére, hogy labilisnak tűnik, érzékeny és szeret létrehozni dolgokat. Nem jó üzletember, de művészi hajlamai miatt jó író vagy festő is lehet belőle.

Élet egy Halak férfival

Negatív tulajdonsága, hogy nem nagyon vannak saját ötletei, saját véleménye, inkább átveszi másokét. Könnyen esik szenvedélybetegségek áldozatául, így nem könnyű vele a közös élet.

Mivel igen erős az álmodozásra való hajlama, nemigen fogja meg a munka végét, mindig a nagy ötletre vár, ami nagyon ritkán jön el. Hajlamos mindig a könnyebbik utat választani.

Természete nagyon titokzatos, ellentmondásos és igen mohó.

A szerelmes Halak

Ha valakibe igazán beleszeret, érzelmeinek nincsenek határai. Azért, hogy a kiszemelt nőt megszerezze, bármire képes, nincsenek benne gátlások.

Mivel imád álmodozni, idealizálni a körülötte lévő világot, így tesz szíve választottjával is. Olyan tulajdonságokkal ruházza fel a szeretett nőt, amelyekkel általában nem bír a hölgy. Mivel nem látja a valódit, a szerelme hibáit mindig elnézi, hajlandó alávetni magát a nő uralmának, nem akar konfrontálódni. Ő az ábrándos lovag, aki hódít, így tetszeleg szerelmének. Számára a szerelem is csak egy felfedhetetlen, mély titok, amelynek a mélységéig szeretne lemerülni.

Akármennyire kedveli is a szexet, nem olyan fontos számára, mint az érzelmi biztonság.

A Halak férfi szeret ide-oda „úszkálni”; egyik nőtől a másikig menni, így nem a legjobb férjjelölt. Ha mégis elveszi a nőt, sokszor van házasságon kívüli kapcsolata, mert úgy érzi, nem kap meg mindent a házasságban.

A házasságban is szürreális elvárásai vannak, ezt azonban kevesen vállalják be mellette, ezért sokszor elválik, vagy eleve nem nősül meg.

A családos Halak

Jó apa, és szerető férj lehet, és itt a hangsúly a ’lehet’ szón van. Kedveli a gyerekeket, de csak addig, amíg nem zavarják meg a saját kis, bezárt világát. Csak egyetlen törés vagy elégedetlenség, és már keresi is a kiutat az egészből, ahol lerázhatja magáról a „terhet”.

Tarjáni Rita


A szex passzoljon, utána jöhet a többi
A szex passzoljon, utána jöhet a többi
5 jel, hogy a pasi csak szexet akar
5 jel, hogy a pasi csak szexet akar
Szex erős érzelmek nélkül
Szex erős érzelmek nélkül
5 dolog, amit soha ne csinálj szex előtt
5 dolog, amit soha ne csinálj szex előtt
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.