intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Csak pozitívan! – A strandon is

Csak pozitívan! – A strandon is

Nagyon fontos elfogadni önmagunkat, pozitívan látni a saját testünket. Ez a dolog ilyenkor, nyáron még egy kicsit nehezebb, hiszen a meleg miatt több látszik a testünkből, mint máskor. Íme a mi tanácsaink, hogy magaddal elégedett lehess.

A testpozitivitás eszméje nem új keletű dolog. Már a ’90-es években is teret hódított. Ekkor kezdtek ugyanis terjedni a különböző táplálkozási zavarok. Azért, hogy ezektől megóvják az embereket, és visszatereljék őket a helyes útra, önmaguk elfogadásához, létrejött a The Body Positive nevű szervezet – bővebb infó ITT.

Mára ez az eszme és a mondanivalója is kissé elsikkadt, immár inkább a trendiség körébe tartozik, mint a fontos üzenetek közé. Sok divatcég hangoztatja, hogy az elfogadás és az önelfogadás jegyében terveznek, mégis gyártják a push-up bikiniket, a mindent takaró óriásfürdőruhákat, és még sorolhatnánk.

A fiatalok pedig még mindig behúzott hassal közlekednek a strandon, de vannak, akik inkább le se vetkőznek.

A boldogsághoz vezető út a fontos, hiszen az az élet.

A társadalom nagy része szégyelli a testét mások előtt. Pedig sokkal egyszerűbb szeretni és elfogadni önmagad. Az önelfogadás valójában hatalmas agymunka. Azt kell megértened, hogy nem létezik a Földön tökéletes ember, mindenkinek van valamilyen tökéletlensége, ami azzá teszi őt, aki. Ez a tökéletes az egészben, és ez a gyönyörű. Mindenki attól szép, aki ő valójában, nem attól, hogy másnak akar látszani, vagy beleolvadna a tömegbe. Nem attól leszel boldog, hogy magadtól egy teljesen különböző emberré szeretnél válni, hanem attól, hogy megérted, te magad egyedi vagy és megismételhetetlen.

Csak pozitívan! – A strandon is

A beachbodyd már kész van! Vedd fel a legkényelmesebb fürdőrucid, és irány a strand!

Van olyan fürdőruhád, amit nagyon szeretsz hordani, mert sehol sem vág be, nem szorít, nem bő, nem szűk, szép a színe, szóval olyan, amilyennek te szereted? Biztos van egy ilyen darabod. Ha nincs, tüstént szerezd be, és irány a strand! Igen, most! Nem kell a testeddel semmit sem csinálnod! Készen vagy arra, hogy jól érezd magad! Nem fontos, hogy sovány a testalkatod, vagy teltebb, az a fontos, amit te gondolsz róla. Mások is azt fogják majd észrevenni. Ha takargatod magad, mert te látsz valamit a testeden, ami nem tetszik – hangsúlyozom – NEKED, a többi ember is azt az egy dolgot fogja meglátni. De te nem az az egy dolog vagy. Azt a dolgot csak te látod, és csak te tudod megszüntetni. Nem a testeden, hanem a fejedben. Mert az önelfogadás és a testpozitivitás a fejedben kezdődik, és ott dől el.

Így lehetsz elégedett magaddal

  1. Próbáld magad függetleníteni attól, hogy mások mit gondolnak rólad. Ez nem a te problémád, hanem az övék. Ez róluk szól
  2. Mosolyogj magadra. Jó, tudom, ezt már sokszor mondtuk, de tényleg nagyon fontos. Tanulmányok, kutatások foglalkoztak azzal, hogy az emberek hogyan reagálnak a mosolyra. Ugye nem kell elmondani, hogy pozitívan! A mosolygós embereknek több a barátjuk.
  3. Tegyél a testedért. Ha csak a fotelban ülve sajnálod magad, azzal nem változik semmi. Ha szereted a tested, akkor szeresd annyira, hogy adsz neki mozgást, amivel több energiája lesz, és te is boldogabb leszel ettől. Adj neki egészséges ételeket, amelyektől kivirulhat.
  4. Ne rombold magad!
  5. Jegyezd meg: csak egy életed van! Ezt kell úgy végigélned, hogy a végén érdemes legyen visszagondolni és emlékezni rá. Csak rajtad múlik!

 


Kovács-Hain Zsuzsa

 


Bármit megtettem volna érte…
Bármit megtettem volna érte…
Megkaptalak, már nem kellesz többé!
Megkaptalak, már nem kellesz többé!
Eget rengető orgazmus – Íme, az 5 titok
Eget rengető orgazmus – Íme, az 5 titok
A szexualitás mint menekülés? A tinédzserkori szexualitásról
A szexualitás mint menekülés? A tinédzserkori szexualitásról
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.