intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Boldog akarsz lenni? 

Boldog akarsz lenni? 

Azt mondják, a boldogság nem lehet életcél, hanem az oda vezető utat kell élvezni, hiszen az, maga az élet. De vajon hogyan lehetünk igazán boldogok, ha a sok stressz, feszültség és elvárás miatt az élet csak elrohan mellettünk.

A legnehezebb feladat az, hogy önmagad maradj

Annyi minden történik velünk és körülöttünk, hogy sokszor már elveszítjük önmagunkat. Annyi külső inger ér, és köztük sok negatívum! Ezeken túllendülni pedig nagyon nem egyszerű feladat. Közben nagyon könnyen elveszíthetjük önmagunkat. Mindenki a boldogságot keresi, sokan mindent feláldoznak érte. Akár önmagukat is. Vannak, akik úgy gondolják, csak az lehet igazán boldog, akinek sok pénze van, bármit megengedhet magának, bármit megvehet. Vannak, akik szerint csak a szép emberek boldogok igazán (No, de ki a szép? Ez teljesen szubjektív dolog.) 

A boldogsághoz azonban ennél sokkal-sokkal több kell.

  • Kell hozzá bátorság, hogy merd felvállalni önmagad – minden körülmények között. Csak az az ember lehet igazán boldog, aki ki meri mondani a véleményét anélkül, hogy attól tartana, mit szólnak mások.
  • Az kell hozzá, hogy megélj minden pillanatot. Szakértő pszichológusok úgy vélik, az emberek azért vallják magukat boldogtalannak, mert mindig csak várnak az ő nagy pillanatukra, ami lehet, hogy már el is jött, csak a nagy várakozásban nem vették észre.
  • Kell hozzá tudatosság. Kell, hogy felismerd azt, amikor igazán boldog vagy. A boldogság ugyanis egy folyamat, és nem egyetlen alkalom.
  • Kell az is, hogy bele tudj feledkezni egy-egy pillanatba. Ez a megélés egyik fontos módja.

Mi az, ami gátolhat a boldogság elérésében?

  • Gátol, ha másra sem gondolsz, csak arra, hogy minden áron el akarod érni a boldogságot.
  • Gátol, ha valami misztikus dolgot kutatsz a boldogság mögött, és nem annak fogadod el, ami valójában.
  • Gátol, ha nem fogadod el, hogy az apró dolgok is okozhatnak boldogságot, és a sok kicsi boldogságfoszlány elvihet a célodig.
  • Gátol, ha nem tudod elfogadni, hogy a boldogság nem állandó. Mindig lehetnek negatív pillanatok is a pozitívak mellett. Sokan pedig hajlamosak ezekben elveszni.

Mit tegyél?

Rá kell hát jönnöd arra, hogy mik azok a dolgok, amik neked boldogságot okoznak. Fel kell fedezned azokat a jó pillanatokat, amelyek segítenek a negatívak fölé kerekedni. Sok olyan dolog van, ami boldogságot okoz, ilyen a csoki (ugye, hogy már csak azzal, hogy ezt kimondod, mosolyra húzódik a szád), a szeretetteljes, intim pillanatok és a szex is ilyen. A jó szex olyan mennyiségű boldogsághormont képes termelni, ami jó időre ellát téged. Sokszor nem jön a boldogság, nekünk kell egy kicsit utánamenni. Ez nem nehéz, csak el kell dönteni, hogy mit is akarsz. A boldogsághoz nem kellenek nagy dolgok. A döntésed épp elég.

 

Komáromi Csenge


5 jó tanács, amit megosztok a lányommal a szexről
5 jó tanács, amit megosztok a lányommal a szexről
Vajon a nők ismerik a férfiakat? – 5 tévhit, ami még mindig tartja magát
Vajon a nők ismerik a férfiakat? – 5 tévhit, ami még mindig tartja magát
Veszélyes lehet az orális szex?
Veszélyes lehet az orális szex?
Szexigazságok
Szexigazságok
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.