intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Biztos, hogy ő kell neked?

Biztos, hogy ő kell neked?

Szerinted milyen a szerelem? Nehéz meghatározni, igaz? Abban sem lehetsz biztos, hogy az az ember van melletted, aki tényleg neked való. De vajon honnan tudhatod, hogy búcsút kell intened a kapcsolatnak?

Biztos, hogy ő kell neked?

Mindig tudni szeretnéd, hol járt, mit csinált és főleg azt, hogy kivel.

A bizalom nagyon fontos építőköve egy kapcsolatnak. Ha valakit szeretsz, akkor bíznod kell benne annyira, hogy ne legyenek kellemetlen érzéseid, amikor távol van. Ha viszont folyton ellenőrizgetni akarod, akkor valami nem stimmel, az biztos.

Mindenért kérlelned kell.

Szeretsz? Mondd, hogy szeretsz? – és hasonló kérdések. Ezekkel őrületbe lehet kergetni egy férfit. Ugyanakkor a nőknek szükségük van a férfi figyelmére. Nem feltétlenül szavakról van szó – a férfiak nem is szeretnek beszélni –, hanem azokról a tettekről, érzelmi megnyilvánulásokról, amelyek megédesítik a szürke hétköznapokat. Ha ezt folyton kérned kell, és nem jön magától, akkor elgondolkozhatsz azon, hogy valószínűleg nem a megfelelő ember van melletted.

Nem jó neked úgy, ahogy van.

Az igazi társ, a valódi partner azért jó, mert úgy fogadjuk el, ahogy van. Egy pillanatig sem érezheted azt a neked való másik féllel, hogy valamit szeretnél rajta megváltoztatni. Ha nem vagy képes elfogadni a hibáival együtt, akkor hosszú távon nem fog működni a kapcsolatotok.

Sokszor lesz úrrá rajtad a szomorúság

A szerelem boldogság. Persze sokszor vannak a kapcsolatban hullámvölgyek, de ha sokszor kerülsz negatív, szomorú hangulatba, netán sokat sírsz, az biztosan nem jó jel. Az igazi, hosszú távon is működő kapcsolatok pozitív, boldog, intim pillanatokból állnak.

Nem ugyanazok a céljaitok

Valószínűleg ez nem a kapcsolat elején derül ki, hanem esetleg több hónap vagy év elmúltával. A célok egy valódi kapcsolatban egyfelé haladnak, a két ember egyért küzd. Ha észreveszed, hogy számára nem ugyanazok a fontos dolgok, amelyek neked sokat jelentenek, nem azonosan gondolkodtok a hosszú távú közös életről, akkor ideje leülni beszélgetni.

Szerinted mi az, ami ezeken kívül még meghatározza a boldog kapcsolatot? Oszd meg velünk!


A szex mint szenvedélybetegség – mindent a szexfüggőségről 1. rész
A szex mint szenvedélybetegség – mindent a szexfüggőségről 1. rész
Ne hagyd eltűnni a szexet!
Ne hagyd eltűnni a szexet!
5 szex utáni furcsaság – Miért fáj, vérzik, ég?
5 szex utáni furcsaság – Miért fáj, vérzik, ég?
A nőknek is vannak szexuális félelmeik – Ezt kell tenned ellenük férfiként
A nőknek is vannak szexuális félelmeik – Ezt kell tenned ellenük férfiként
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.