intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

„Azt mondta, az én hibám, hogy rossz a szex!”

„Azt mondta, az én hibám, hogy rossz a szex!”

Nemrég érdekes olvasói levelet kaptunk Ilkától. „A párom szerint azért rossz a szex, mert én nem adok bele mindent. Úgy érzem, nincs igaza, hiszen tényleg figyelek arra, hogy minden öröme meglegyen. Mi lehet az oka, hogy ő mégis azt érzi, az én hibám ez az egész?”

„Azt mondta, az én hibám, hogy rossz a szex!”

Ilka története nem egyedülálló, sokan vannak ezzel hasonlóképpen. Mindenkinek lehetnek rossz időszakai, egy kapcsolat életében is vannak hullámvölgyek, amelyeket egy kis megértéssel át lehet hidalni.

Ilkáéknál valószínűleg egyikük sem hibás abban, hogy nem az igazi a szexuális életük, ám a kialakult helyzeten ketten együtt tudnak változtatni. A lehetséges okok ezek lehetnek:

Nem elég elmélyültek az együttlétek

Hiába hiszed azt, hogy nem fontos, hogy milyen körülmények között estek egymásnak, igenis lényeges, hogy egy-egy szexuális együttlét hangulatos, kellően intim legyen. Ennek is meg kell adni a módját. A vágy és a szenvedély csak úgy tartható fenn hosszú távon, ha mindketten megtesztek mindent azért, hogy a lehető legmélyebben, lelkileg is részt vegyetek az együttlétben. Segíthet egy jó hosszú előjáték, de akár egy szexi masszázs is. Kényeztessétek egymást, maszturbáljatok együtt, próbáljátok ki az orális szexet, és húzzátok fel egymást a végletekig a behatolás előtt. Egy szabály van csak, ne csináljatok semmit kétszer ugyanúgy.

Gátlások állják útját a szabad szexnek

Ha nem fogadod el a tested, nem várhatod el, hogy a partnered elfogadja. Ha te nem látod magad szépnek, ő sem fog. A másik fontos dolog az, hogy kommunikáljatok egymással. Csak így ismerhetitek meg ugyanis egymás vágyait, legmélyebb szexuális fantáziáit. Egymás előtt nem szabad, hogy gátlásosak legyetek, mert szex közben az a legjobb, ha el tudjátok engedni magatokat.

Rossz az időzítés

Természetes, hogy egy hosszú, fárasztó munkanap után senki nem egy heves szexuális együttlétre vágyik a legjobban. Ezt meg kell érteni. Apró kényeztetésekkel, lágy érintésekkel azonban elérheted, hogy a párod szexeljen veled, de ilyenkor légy nagyon odaadó, szeresd lassan, és úgy, ahogy ő szeretné.

Mások vannak előtted példaként

Magadról van egy képed, amilyennek látod önmagad. És van előtted egy kép arról, hogy milyennek kellene lenned szex közben. Pont olyannak, mint a barátnőd, vagy a szomszéd Aranka, vagy az a hosszú hajú lány a múltkori filmben. Nem! Te önmagad vagy az ágyban is, és a pasidnak ez kell. Nem Aranka és nem az a hosszú hajú lány. Belőled azonban 100%-ot akar, ezért mindent bele kell adnod.

Szóval… nem kell aggódnod, ahogy levélírónknak, Ilkának sem azért, mert ő rossz az ágyban. Ilkának talán azért kell jobban figyelnie, mert a pasija egyértelműen őt hibáztatta. Ezen talán érdemes lenne elgondolkodnia.

Ligeti Anna


Menstruáció és szex – íme, a tudnivalók
Menstruáció és szex – íme, a tudnivalók
Az igazi férfi ismérvei
Az igazi férfi ismérvei
Szerelmesen teljes az élmény
Szerelmesen teljes az élmény
Miért múlik a szerelem, és hogyan érezheted újra?
Miért múlik a szerelem, és hogyan érezheted újra?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.