intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Az ismerkedés 4 törvénye

Az ismerkedés 4  törvénye

„Változtasd meg a gondolataid, és megváltoztatod a világot” - mondta Norman Vincent Peale. Ő írta A pozitív gondolkodás ereje című könyvet. Azt hiszem, alapvetően pozitív a gondolkodásom, de egy-két sikertelen randi után az ember nem túl pozitív. Szerencsére a Nagyim feltárta előttem a titkot. Elárulta azt a 4 fontos törvényt, amely segít megváltoztatni az ismerkedéshez való hozzáállást. Azt hiszem, sikerrel járt. 

1. Állítsd le azonnal a nagy Ő keresését!

E helyett a társkeresésre úgy tekints, mint egy tanulási folyamatra. Próbáld megismerni önmagad és másokat is, miközben jól érzed magad. Biztos Te is hallottál már arról a meggyőződésről, hogy ha nem keresed a szerelmet, akkor biztos megtalálod. Mivel ez egy jó nagy közhely, bizonyos, hogy igaz is. Tehát a helyett, hogy azon keseregsz, hogy ez a nap is házassági ajánlat nélkül telt el, tekints előre.

Talán sok mindenre rádöbbensz majd, miközben megismered magad. Jobb társalgó leszel, így kevésbé leszel frusztrált egy-egy randin.

Mindenki, akivel találkozol, valamiért érdekes, és ezt Te meg tudod találni bennük. Ez által fejlődik a Te személyiséged is. Értékes utazáson vehetsz részt, és egyre közelebb kerülsz az igaz szerelemhez.

2. Legyen nyitott a szíved!

„Én nem szeretem az alacsony/magas férfiakat!” „Én csak a szőkékhez vonzódom.” „Ahhoz kell hozzámenni, aki katolikus/református/stb.” Előítéletek. Ugye Neked is ismerős? Ne ítélkezz, miközben ismerkedni szeretnél. Saját magadat rövidíted meg az által, hogy egyes embercsoportokat kizársz a lehetséges randipartnerek közül. Mi van, ha épp egy alacsony, barna hajú partnerben találnád meg a nagy szerelmet, csak épp nem engeded be az ajtón?

Ha korlátozod ebben magad, akkor a boldogságod esélyét csökkented. A legtöbb kapcsolatot az emberek különbözősége teszi boldoggá, nem pedig a hasonlóságuk.

3. Csírájában fojtsd el a negativitást!

Vedd magad körbe olyan emberekkel, akik pozitivitást sugároznak, optimisták. Ne feledd, hogy ezek az emberek a „rossz időkben” is veled lesznek, és pozitív energiával töltenek fel.  Próbálj Te is mindig pozitív lenni, hiszen a szavaknak teremtő erejük van. Ha túl sokat beszélsz a szerelemről negatív szövegkörnyezetben, akkor sajnos bevonzod a bajt.

4. Ha úgy érzed, hogy sikertelen időszakot élsz meg, kérj segítséget!

Egy szakember, életvezetési tanácsadó, coach sokat segíthet abban az esetben, ha úgy érzed, bármit teszel, nem jön a szerelem, és valahogy semmi sem jön össze. Persze a nagyim idejében még nem voltak coach-ok, ő a barátnőivel beszélt meg mindent és nekem is ezt tanácsolta. Egy jó barát vagy barátnő lehet a legbiztosabb segítség, persze fontos, hogy akit megkérdezel, jól működő kapcsolatban éljen.

Próbálj az élet más területeire nagyobb hangsúlyt fektetni, kirándulj, olvass vagy menj moziba. Bővítsd a látóköröd, és rá fogsz jönni, hogy az élet élmény, ismerkedni bárhol és bármikor, tervezgetés nélkül is lehet.

Tehát nyisd ki a szemed, és fedezd fel a lehetőségeket. És bármit is teszel, ne add fel a szerelmet.

 

Ligeti Anna


Endometriózis és fájdalommentes szexuális élet
Endometriózis és fájdalommentes szexuális élet
A pasik is félnek az ágyban! Mitől is?
A pasik is félnek az ágyban! Mitől is?
A meztelen igazság – 7 tudnivaló a szex-terápiáról
A meztelen igazság – 7 tudnivaló a szex-terápiáról
4 dolog, amit feltétlenül meg kell tenned a hüvelyedért
4 dolog, amit feltétlenül meg kell tenned a hüvelyedért
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.