intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Az élet túl rövid, ahhoz hogy megadd magad a "majdnemnek"

Az élet túl rövid, ahhoz hogy megadd magad a "majdnemnek"

Miért kéne elfogadnod, ha valaki csak kicsit szeret, ha valaki csak félig ölel, alig csókol? Nem akarsz te lenni a nagy Ő? Az a nő, aki nélkül nem tud élni a férfi. Miért fogadod el a "majdnemet", a "lehetett volnát", a "mi lett volna, ha" érzését? Az élet rövid ahhoz, hogy megadd magad.

A választás a tiéd. Leélhetsz úgy is egy életet, hogy elfogadod, ami jut. Beletörődsz abba, hogy minden csak félig teljesül, és negyven éves korodra már kiégsz, belefásulsz a szeretetlenségbe.

De dönthetsz másképp is. Nem törődsz bele abba, ami jut, hanem arra törekedsz, hogy olyan kapcsolatban élj, amely nemcsak elvesz, hanem ad is. Egy olyan férfi mellett, akinek te vagy az igazi, és nélküled nem tudja elképzelni az életét. A szerelmet kell megélned, olyan feltétlen szerelmet, amely felperzsel mindent. Miért elégednél meg a beteljesületlen szerelemmel, ha lehet más is az osztályrészed?

A mostban élsz, most kell hát szeretned, nem várakozhatsz örökké. A valódit kell megtalálnod, azt, ahol nem baj, ha nem vagy tökéletes, ahol nem a látszat számít. Tudnod kell, hogy a szerelem, az igaz szerelem sem tökéletes. Néha mocskos, szennyes, és sokszor nem érted. De ez az az érzés, ami miatt érdemes minden reggel nekivágni az új napnak. Olyan fergeteges tornádó, amely nem csendesül, amiért nem akarod, hogy csak 24 órád legyen. Az éjszaka, a szenvedély tarthatna kétszer annyi ideig, mert csak vele akarsz lenni.

Lehet, hogy a "majdnem" élet sokkal egyszerűbb, abba nem kell annyi energiát fektetni. Elég, ha minden reggel felveszed az álarcod, amelyben tökéletesnek látszol, és kész is. Nem kell még valódi érzelmeket sem magadra erőltetned, az egész úgyis csak "majdnem". Ha tévedsz vagy hibázol, senkit sem érdekel, és minden hazugság is eltűnik anélkül, hogy valaki felfedné. Érdektelenségben élsz, egyik napról a másikra.

Az igaz szerelmet nem te irányítod. Ő határoz meg téged. Megtart vagy eldob, nincs beleszólásod. Sodródsz, és közben földöntúli boldogságot érzel, mert olyan ember van melletted, akivel minden pillanat ajándék.

Miért választanád hát a biztos elmúlást? Mert könnyebb? Igen, a szerelemért harcolni kell, minden nap tenni kell érte. Ez sokszor nehéz, és soha nem egyértelmű. Az eredmény pedig mindig kétséges. De pont ettől olyan izgalmas, olyan élő és igazi az egész.

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mit szeretnél valójában… a dolgok könnyebbik oldalát megélni, vagy választani a folyamatos izgalmat, azt, ami táplálja a lelket és felüdíti a testet. Azt az izgalmat, ami a szenvedélyt táplálja, és minden értéktelent elsöpör.

Ez az egyetlen szabadságod, ha szerelemről van szó. Dönthetsz arról, hogy be akarod-e fogadni, át akarod-e élni, vagy megadod magad a "majdnemnek".


Kovács-Hain Zsuzsa


Nem beszélsz a vágyaidról? – A pasid nem fogja kitalálni, hogy mit szeretnél
Nem beszélsz a vágyaidról? – A pasid nem fogja kitalálni, hogy mit szeretnél
Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben
Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben
Ez történhet a pároddal, ha nem szexeltek egy hétig
Ez történhet a pároddal, ha nem szexeltek egy hétig
A szexualitás mint menekülés? A tinédzserkori szexualitásról
A szexualitás mint menekülés? A tinédzserkori szexualitásról
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.