intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Az 5+1 kedvenc filmünk, amin tuti mindig sírunk

Az 5+1 kedvenc filmünk, amin tuti mindig sírunk

Randira nem a legjobb hely a mozi, ez tény. Ám ha egy romantikus vacsora jön utána, akkor nagyon jól meg tudja alapozni az estét egy szuperromantikus film. A közös filmnézésnek vannak előnyei is: a lányok elérzékenyülnek, a fiúban a hódító lovagot kezdik látni, a fiúk pedig talán egy kicsit közelebb kerülnek ahhoz, akik a lelkük mélyén lenni szeretnének.

Az 5+1 kedvenc filmünk, amin tuti mindig sírunk

Lássuk az IntimZóna csapatának 5 kedvencét, amin még mi, vén rókák is tuti mindig bőgünk.

1. Szerelmünk lapjai (The notebook, 2004)
Azt hiszem, ez minden idők egyik legszebb, legromantikusabb filmje. A sztori első hallásra nem nagy durranás: a szegény fiú, Noah (Ryan Gosling) beleszeret a gazdag lányba, Allie-be (Rachel McAdams). Természetesen a lány családja nem örül ennek az egésznek. Hogy mitől érdekes mégis, és mitől lesz egészen különleges ez a film? A történetet egy idős bácsi meséli el napról-napra egy idős néninek…

2. Csillagainkban a hiba (The fault in our stars, 2014)
Nem egy régi alkotás, de már vagy százszor láttuk. Az előző kedvencünkkel ellentétben ez a sztori még első hallásra sem szokványos. Két fiatal, Hazel Grace (Shailene Woodley) és Gus (Ansel Elgort) szerelmének története. Ez a két kamasz nem egy koncerten vagy egy buliban találkozik, hanem egy rákbetegeknek fenntartott csoportban. A szerelmük egy új világot nyit meg a számukra, amelybe örömmel merülnek el… míg a halál el nem választ.

3. P. S. I love you (2007)

Az 5+1 kedvenc filmünk, amin tuti mindig sírunk
Ahogy a címet kimondom, máris kérek egy papírzsepit… Kicsit „érettebb” film, ez nem vitás. Kell hozzá egy bizonyos hangulat. De az egész annyira pozitív, hogy életem végéig hinni fogok abban, hogy a szerelem mindent elbír, mindent legyőz. Holly (Hillary Swank) és Gerry (Gerard Butler) boldog házasok. Sajnos az örömük nem tarthat túl soká, mert Gerry betegségben meghal. Azonban őt nem érte ez felkészületlenül, és egy csomó levelet írt Hollynak, amelyeket nem egyszerre kap meg, hanem mindig egyet-egyet. Minden levél az életre, az élet értelmének megtalálására buzdítja a nőt. Utóirat: Szeretlek.

4. Az 50 első randi (50 first dates, 2004)
Vicces, kicsit tragikus, extraromantikus. Drew Barrimore és Adam Sandler közös vígjátéka annyira cuki, hogy nyugodtan lehet akár első randin is program, biztos követni fogja még legalább ötven. Henry Hawaii-on él, folyton csak unatkozik, csajozik, a lelke mélyén azonban az igazira vár. Egyik reggel találkozik Lucyval, akibe teljesen belehabarodik. Minden szuper, de másnap kiderül, hogy a lány semmire sem emlékszik az előző napi találkozásból, mivel a rövid távú memóriája egy sajnálatos balesetben megsérült. Henrynek nem maradt más választása, mint az, hogy minden nap, újra és újra meghódítsa Lucyt.

5. Pearl Harbor – Égi háború (2001)
Háborús, így lehet, hogy ez lesz a pasi kedvence. Ettől függetlenül akkorát üt a romantikával, mint egy tank. Két srác (Ben Affleck és Josh Hartnett), egy lány (Kate Beckinsale), a második világháború egyik nagy csatája, a fordulópont, amikor a japánok megtámadták a Pearl Harbornál állomásozó amerikai flottát. A két barát ugyanazt a lányt szereti, miközben a történelem viharai különböző döntéshelyzetekbe sodorja őket. A film Oscar-díjas, többszörös Oscar-jelölt alkotás. Érdemes leülni, de sok-sok zsepi kell hozzá.

+1 Igazából szerelem (Love actually, 2003)
Igaz, hogy már elmúltak az ünnepek, de minden idők egyik legromantikusabb filmje épp karácsony és Szilveszter tájékán játszódik. Nagyon brit mozi, imádnivaló humorral, csodás színészekkel, és a megindító érzéssel, ami az egész filmet körbelengi, a szerelemmel. Legyen az beteljesületlen, viszonzatlan, szenvedős, érzelgős, viszonzott, vágyott, áldozattal járó. Ez az az érzés, amit mindenkinek meg kell tapasztalnia élete során, tartson bárhová, vegyen az élet bármilyen fordulatot. Ez a film minden évben kötelező darab a csapatunkban. Imádjuk.

Tanulság lányoknak: Ha a pasid olyan jó fej, hogy ezek közül bármelyiket is végignézi veled, utána még vigasztalgat is egy kicsit, akkor bizony nagyon valószínű, hogy neked való ez a fiú. Becsüld meg, és néha nézz vele autós filmet vagy azt, ami őt érdekli. Ne húzd a szád egy kis fantasy vagy sci fi hallatán, mert annak is nagyon rá lehet érezni az ízére.

Jó tanács fiúknak: Ne hidd, hogy ez ciki. Igenis trendi bevállalni a barátnőddel egy-egy romantikus estét. Így majd ő is könnyebben veszi majd, ha be szeretnéd avatni az erő rejtelmeibe a Star Wars legújabb részével, vagy épp dínók közé akarod vinni a Jurassic Worlddel.


3 tény, amit lehet, hogy nem tudtál az orgazmusról
3 tény, amit lehet, hogy nem tudtál az orgazmusról
Nappal tilos a szex, tiltott a csók… - Ilyen helyek is vannak a világban
Nappal tilos a szex, tiltott a csók… - Ilyen helyek is vannak a világban
6 furcsa dolog, ami izgalomba hozza a nőt
6 furcsa dolog, ami izgalomba hozza a nőt
16 meglepő tény a szexről, amit még biztosan nem tudtál
16 meglepő tény a szexről, amit még biztosan nem tudtál
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.