intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Augusztus, maradj még egy kicsit! - 10+1 nyári hangulatú film, amivel itt tarthatod a forró napokat

Augusztus, maradj még egy kicsit! - 10+1 nyári hangulatú film, amivel itt tarthatod a forró napokat

Nemsokára sajnos vége a nyárnak, beköszönt a hűvösebb időjárás, és a kedvünk is kicsit szürkébb lesz. Van még nem egészen két hetünk az augusztusból. Íme, a mi kedvenc nyári filmjeink, amelyekkel még kicsit itt tarthatod a forró napokat.

Augusztus, maradj még egy kicsit! - 10+1 nyári hangulatú film, amivel itt tarthatod a forró napokat

1. Stand by me

A film Stephen King The Body című novellája alapján készült. Gyermekkor, négy jóbarát, nyomozás, kitartás, kiállás egymás mellett. Az egyik legszebb film a gyermekkori barátságról, és arról, hogyan múlik el a gyermeklét egy pillanat alatt. Kihagyhatatlan.

2. A kék lagúna

Ezer éves film, de minden évben meg tudnánk nézni. A gyönyörű Brooke Shields miatt feltétlenül érdemes leülni elé. Talán minden idők egyik legtisztább love storyja, ami lebilincselő helyszínen, Fijin játszódik.

3. Holdfény királyság

Annyira aranyos a története, hogy mindenképp látni kell. Wes Anderson a különleges hangulatú filmjeiről híres. Ez sem kivétel. Két tizenéves egymásba szeret, és elhatározzák, hogy megszöknek, és a vadonban fognak élni, együtt. Lebilincselő történet, szuper színészekkel (Tilda Swinton, Edward Norton, Bruce Willis, Bill Murray).

4. Dirty Dancing

„Babyt senki sem ültetheti a sarokba!” Ugye már a szöveget is kívülről fújod, nem csak a dalok szövegeit? A tizenéves Baby a családjával nyaral, amikor megismerkedik a táncos és táncoktató Johnnyval. A viszontagságok ellenére csodás nyári szerelem az övék, aminek végül senki és semmi nem állhat az útjába.

5. Bor, mámor, Provence

Történet a karrierista, pénzimádó férfiról, aki egy csepp történelmet, egy parányi szőlészetet örököl Provence-ban. Az egészet a háta közepére kívánja, de amikor megérkezik, megrohanják az emlékek, és az új benyomások. És nem tud szabadulni.

6. Vicky Cristina Barcelona

Javier Bardem az egyik nagy kedvencünk, a szereplésével még nem született olyan film, amelyet ne néztünk volna lebilincselve. A Vicky Cristina Barcelona két barátnő hosszú nyaralása. Scarlett Johansson, Rebeca Hall és Bardem édes hármasát pedig Woody Allen igazgatta. A végeredmény egy fülledten romantikus, erotikus, bohém és bolond film, amelyben Bardem exfeleségét Pénelope Cruz alakítja.

7. Tökéletlen idők

A kilencvenes évek egyik alapfilmje, amely a hetvenes években játszódik. Egy időutazás részese lehetsz. A nyári szünetben játszódó történetben feltűnik a fiatal Matthew McConaughey, Milla Jovovich és Ben Affleck is. Ha megnézed, kicsit újra kamasznak érezheted magad. Őrületes aha! érzés.

8. Mamma Mia

Oké-oké, kicsit lerágott csont, de nem lehetett kihagyni ebből a listából, mert annyira imádjuk. Fiatalság, nyár, szerelem, és egy kis csattanó a végén. Mindez az ABBA zenéjével. Pierce Brosnan hangja nagyon durva… Ennek ellenére csoda kis film ez, ami egy festői görög szigeten játszódik. Ott akarunk lenni. Most!

9. Grease

Ez a film alapfilm, ahogy szokták mondani (és nem csak a fiatal John Travolta miatt). A zenék, az életérzés, a hangulat mind nagyon nyári, nagyon romantikus. Ettől a filmtől mindenki úgy érzi, hogy a szerelemért érdemes küzdeni akkor is, ha az egész reménytelennek látszik. Hatvanadszorra is drukkolunk Sandy és Danny szerelmének.

10. A nyár királyai

Ugye neked is volt olyan pillanat gyermek- vagy tinikorodban, amikor úgy érezted, el kell menekülnöd otthonról, a szülőktől. A film hősei, Patrick, Joe és Biaggio is így vannak ezzel, amikor se szó, se beszéd, lelépnek, és az erdőben építenek maguknak egy kis erdei házat. Végül ennek az eltávolodásnak és a sok kalandnak köszönhetően kerülnek közelebb a szüleikhez.

+1. Az 50 első randi

Ez a film sem egy mai darab, ennek ellenére imádjuk. Romantikus, sokat nevetős, és mindenki legalább egyszer látta. A gyönyörű helyszínnek (Hawaii) köszönhetően azonban nem lehet kihagyni, minden nyáron meg kell nézni.


Miért nem beszélünk még mindig nyíltan a nemibetegségekről?
Miért nem beszélünk még mindig nyíltan a nemibetegségekről?
A szerelem nem tökéletes, de ne add fel!
A szerelem nem tökéletes, de ne add fel!
Így kerüld el a hólyaghurutot szex után
Így kerüld el a hólyaghurutot szex után
A nőgyógyász szerint így lehet jobb a szexuális életed
A nőgyógyász szerint így lehet jobb a szexuális életed
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.