intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Árulkodó jelek, ha a férfi szerelmes beléd!

A nőknél tapasztalunk megváltozott viselkedést, ha vonzódnak valakihez, míg a férfiaknál nem általánosíthatunk. Ők visszafogottabbak vagy zavarba jönnek, amikor érzelmeikről van szó. Mégis sikerült összeszednünk pár árulkodó jelet, mely arra utal, hogy nem vagy közömbös számára.

Elveszti az eszét!

A szerelmes férfi, a nőhöz hasonlóan elveszti a józan gondolkodását, és a fellegek köztjár. Ebben a boldog állapotban hajlamos csak a szépet és jót észrevenni, így számára tökéletesnek tűnsz. Ne lepődj meg, ha furcsán viselkedik, vagy a legváratlanabb pillanatban zavarba jön. Hiszen szeretne neked maximálisan megfelelni, ezért olykor esetlennek érzi magát a nagy igyekezetben. Persze ahány férfi, annyiféle. Akad, akit egyáltalán nem feszélyez az áhított nő jelenléte, sőt, inkább inspirálóan hat rá. Az ilyen férfiakra jellemző a nagy duma és a figyelemfelkeltő viselkedés. Előtted mindig olyan sztorikat mesél, amelyekben magát fényezheti, ezzel is éreztetve veled, milyen jó választás lenne ő.

Lehozza a csillagokat is!

A szerelmes férfi minden kívánságodat úgy lesi, mint az éhező egy falat kenyeret, hisz olyankor alkalma nyílik rá, hogy kedvedben járhasson, közelebb kerülhessen hozzád. Ne alázd meg azzal, hogy visszautasítod, hisz egy bók vagy figyelmesség elfogadása még nem jelent rögtön házasságot.

Ha már együtt vagytok…

Ha már együtt vagy kedveseddel, de kíváncsi vagy rá, vajon tényleg szerelmes-e beléd, ne várj tőle olyasmit, amit a nők tesznek, ha szerelmesek! Nem működünk egyformán. A pasik nem mindig mutatják ki érzelmeiket, beszélni pedig még kevésbé szeretnek róla. Ha azonban egy elejtett félmondatod után másnap a vágyott filmre visz kedvesed, vagy a rég áhított csini kis piros felsővel állít be, biztos lehetsz benne, hogy fontos vagy neki, hisz odafigyel rád.

Büszke rád

Ha úgy érzi, itt az idő, hogy bemutasson a szüleinek, ismét nyert ügyed van. Ez a gesztus egyértelmű jele annak, hogy sokat jelentesz neki, és hosszútávon tervez veled. Ha azonban még nem tette meg ezt a lépést, semmiképp ne erőltesd, mert azzal csak idegesíteni fogod, ami nem épp a szerelem tüzét hevíti majd fel benne.

„Szeretlek”

Ha a férfi kimondja ezt a bűvös szót, egyértelmű, hogy szerelmes. De ha nem mondja ki, még nem biztos, hogy nem az. Ezért ne aggódj azon, hogy még nem történt meg a nagy vallomás. A szerelem ilyen megnyilvánulása a nők számára fontosabb dolog. A férfiak nem tartják olyan nélkülözhetetlennek folyton kimondani, amit épp éreznek. Persze hallani nekik is nagyon jólesik. Így ne csak elvárd, hanem néha te is mondd ki. De ne vidd túlzásba! Ha minden egyes alkalommal, mikor találkoztok, elmondod, elveszti varázsát a szó.

Megérzés

A női megérzés mindennél többet segít abban, hogy észrevedd, szeretnek. Vannak általános szabályok, melyek a legtöbb férfinál megfigyelhetők, ám a női megérzés ezek tudatos ismerete nélkül is érzékeli majd az izzó levegőt. Sokszor elég csak az irántad szerelemre gyúlt férfi szemébe nézni, a tekintet sok mindent elárul.

Meddig tart?

Vannak szerelmes típusok, akik könnyedén belehabarodnak valakibe, és akad, akit csak nehezen talál el Ámor nyila. Ha már egymásra találtatok kedveseddel, és mindketten szerelmesek vagytok, sok múlik rajtatok, hogy meddig tart majd a boldogság. Elengedhetetlen a türelem, a főbb dolgokban hasonló értékrend, közös tervek, őszinteség és persze a szexuális vonzerő.
 

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.