intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Apróságok, amelyekkel új töltést adhatsz a laposodó románcnak

Apróságok, amelyekkel új töltést adhatsz a laposodó románcnak

Vannak időszakok, amikor valahogy ellaposodik a kapcsolat. Sokan ezt negatívan értékelik, nem néznek mögé, nem keresik az okokat, és sokan nem is akarják megjavítani az elromlott románcot. Van azonban néhány olyan apróság, amely újra szikrát varázsol két ember közé. Íme, mutatunk most 10 ilyet.

  1. Csempéssz egy erotikus fényképet a táskájába vagy az inge zsebébe. Nem feltétlenül kell egészalakos, csak sejtessen valamit.
  2. Készíts „szeretlek-kuponokat”, amiket akkor vesz elő, amikor csak a kedve tartja. Írj ezekre különböző kedves üzeneteket: Csókolj meg most, Viseld ezt vagy azt a ruhaneműt, Játsszunk szerepjátékot, te legyél a…., Kérek egy 10 perces masszázst.
  3. Tervezz romantikus hétvégét, amit kettesben tölthettek el. Legyen erotikus nyaralás, ahol kipróbálhattok szexuális játékokat, és egyáltalán nem érintkeztek a külvilággal. Kérjetek szobaszervizt.
  4. Készíts magadról erotikus videót. Imádni fogja. Ez inspiráció is lehet, hogy mit kell még kipróbálnotok.
  5. Hívd fel a nap közepén, és részletezd a telefonban, hogy mit csinálnál vele este a legszívesebben.  Küldhetsz neki sms-eket is, akár képekkel.
  6. Szexeljetek nyitott szemmel, hogy fokozzátok az izgalmat. Az emberek általában csukva tartják a szemüket a kulcspillanatokban, de ti most próbáljatok ennek ellenállni. Orgazmus közben feltétlenül nézzétek egymást. Ez igazi fűszer a szexuális életben.
  7. Vegyetek egy fürdőt együtt. Ügyelj arra, hogy gyertyák és vágyfokozó illóolajak is legyenek a közelben. Felváltva mossátok meg egymást. Játsszatok valami érdekeset a vízben.
  8. Töltsetek öt percet csak csókkal - ez az egyetlen dolog, ami segít újra felfedezni a szenvedélyt és az érzékiséget. Ráadásul még az első csókotokat is megidézi.
  9. Írd meg neki levélben, hogy te hogyan emlékszel az első közös szexuális élményetekre, az első csókra vagy az első találkozásra. Ez egy nagyon személyes dolog, amire megkérheted te is őt. Kreatív vallomás, ami aztán a hálószobában is befejeződhet.
  10. Csinálj egy „adok-napot”. Ezen a napon vidd ágyba a reggelit, lesd minden kívánságát. Természetesen ő is csináljon neked egy ilyen napot.

Vannak neked is hasonló tippjeid?

 

Ligeti Anna


Nem KELL férjhez menni!
Nem KELL férjhez menni!
Érezd magad bombázónak – azokon a napokon is
Érezd magad bombázónak – azokon a napokon is
Egyenlőség a kapcsolatban - Növekvő szexuális vágy
Egyenlőség a kapcsolatban - Növekvő szexuális vágy
Cupido csak viccel, igaz?
Cupido csak viccel, igaz?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.