intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Amikor a szerelem egy őrült száguldás, és amikor nem az

Amikor a szerelem egy őrült száguldás, és amikor nem az

Képzeld el, hogy egy szánkópályán vagy. Kényelmesen elhelyezkedtél a szánkóban, meleg kabát van rajtad, sapka, sál és kesztyű is. A lábad vastag, bélelt hótaposó csizma tartja melegen. Minden tökéletes. Elindulsz a lejtőn, a táj elmosódik, és te csak sikítasz tehetetlenül, miközben az öröm és a félelem érzése árad szét a testedben. Elképzelted? Na, a szerelem pont ilyen.

Olykor csak pislogsz, milyen gyorsan történt minden. Egyetlen pillanat csupán, amikor elindultok, száguldotok és minden tökéletesnek tűnik. Örömmel vegyes izgalom van benned, és olyan, mintha kívülről néznéd magad.

De eljön az a pont, amikor már nem olyan jó móka ez az őrült száguldás. Van, amikor már úgy érzed, elég volt, lassítanál. De nem tudsz. A szánkó csak robog tovább a lejtőn, és nem lehet megállítani. Az öröm érzése egyre kisebb benned, a félelem és a bizonytalanság viszont egyre jobban növekszik.

Úgy érzed, nem ereszt ez a sötét valami, nem akarsz beleesni, nem akarsz beleragadni, de mégis engedsz, mert úgy érzed, nincs más választásod. A szerelem nem ilyen az elképzeléseid szerint. A szerelem csodás érzés, ami nem láncol le sehova. Nem kívánja, hogy akaratod ellenére száguldj a semmibe. De engedsz, egyre jobban elsüllyedsz ebbe a hamis érzésbe, ami valójában nem ad semmit, csak elvesz. De nem akarsz magányos maradni, nem akarsz soha többé egyedül lenni. Már annyiszor csaptak be, hagytak el, hogy nem akarod újra átélni.

Ezért a kapcsolatért sutba dobod az álmaidat, vágyaidat, csak sodródsz úgy, ahogy a másik akarja. Nem tudod, valójában mi is történik, csak élsz abban a látszatboldogságban, amit magad köré húztál ábrándokból. A vidám száguldásból őrült sodródás lesz, egymás mellett élés, megalkuvás, megalázkodás.

Ám vannak olyan kapcsolatok, amelyek az őrült száguldásból csendes együtt suhanásba hajlanak. Varázslatos kiegészülés ez, amit átélhetsz így. Ezek azok a kapcsolatok, amelyek begyógyítják a lelket. Ám nem könnyű rátalálni erre a férfira. Sokszor csak akkor veszed észre, milyen értékes, amikor te magad már többször csalódtál. De ez a férfi segít jobb színben látni a világot. Segít újra hinni, újra bízni. Mellette újra érzed, van értelme az életnek, hiszen hagyja, hogy önmagad legyél újra.

Nem lehúz, hanem felemel téged. A puszta tény, hogy melletted van, melegséggel tölt el. Tudod, hogy a szerelmed iránta egyre csak nőni fog, ahogy az időben haladtok előre. Biztonságban érzed magad mellette, holott ő nem éppen az a fickó, akit elképzeltél magadnak egykor. Ha csak úgy találkoztok, lehet, hogy észre sem veszed. Nem az ideálod, lehet, hogy külsőre nem is tetszik egyáltalán. Mégis tudod, hogy mellette akarsz maradni, mert az ő szerelme megbecsül téged, tiszteli a te szerelmed, nem kér, nem vádol, csak ad és kiteljesít. És ahogy egyre jobban érzed őt, a láng egyre nagyobb és nagyobb lesz. Egyszer csak már olyan nagy, hogy nem is lehetne eloltani. Életetek végéig is tudna lobogni.

 

Kovács-Hain Zsuzsa

 


6 szexhiba, amit lehet, hogy te is elkövettél már
6 szexhiba, amit lehet, hogy te is elkövettél már
És te? Kit választanál?
És te? Kit választanál?
Az egészséges szexualitásról
Az egészséges szexualitásról
5 kérdés a szexről, amit megbeszélhetsz a barátnőddel
5 kérdés a szexről, amit megbeszélhetsz a barátnőddel
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.