intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Add önmagad, és a világ szeretni fog!

Add önmagad, és a világ szeretni fog!

Óriási baromságnak tűnik! Ki vagyok én valójában? Hiszen az egész eddigi életem azzal telt, hogy erre próbáltam rájönni. Minden lehetséges módon, görcsösen, visszaszámolva. Rengeteg esélyt adtam magamnak, hogy kitaláljam önmagam. A végén elengedtem.

Add önmagad, és a világ szeretni fog!

Sodródom. Az vagyok, aki épp aznap vagyok. Nem tudom, néha hisztis kislány, néha üzletasszony, amit megkíván az élet. Legtöbbször anya és feleség. Muszáj annak lennem. Ez az életem. Sokszor azt érzem, ha még egyszer valaki azt mondja, hogy adjam önmagam, és a kisugárzásom így meg úgy, azt fejbe vágom. Mindenki annyira okos! Ők vajon mind tudják, hogy kicsodák? Tudnak önmagukról mindent? Úgy állnak a tükör előtt, hogy bele tudják mondani, hogy XY vagyok, ilyen és ilyen vagyok, nem hagyom magam? Én nem tudom. Minden alkalommal, amikor tükörbe nézek, mást látok. Sokszor a ráncokat, a szenvedést, máskor túláradó örömöt, fáradtságot, eufóriát. Ez mind-mind én vagyok. De mit mutassak másoknak? Nem mindig adhatom önmagam. Valószínűleg nincs olyan ember a Földön, aki minden pillanatban önmagát adja. Akkor nem lennének önismereti táborok, nem jött volna létre az Ízek, imák, szerelmek című könyv és film, és még sok más, ilyen témájú művészeti alkotás, és nem lenne annyi félresiklott emberi élet.

Ha mindenki ismerné önmagát, iszonyatosan unalmas lenne a világ. Minden izgalom kiveszne belőle. Minden kiszámíthatóvá válna, és előre tudni lehetne, hogy passzolsz-e a kiszemelt pasihoz (vagy nőhöz). Nem lenne izgalmas az első randi, az első szex, semmi. Fehér, tiszta és unalmas lenne.

Azt hiszem, nem véletlen, hogy nem ismerem önmagam. Tökéletlen vagyok. Csak törekszem arra, hogy magamat adjam, de ez szinte sosem sikerül. Csak akkor vagyok önmagam, amikor teljesen egyedül vagyok. Akkor kiereszthetem a pocakom, és úgy ülhetek, ahogy nekem tetszik. És olyankor két pofára zabálhatom a csokit és a chipset, ha úgy tartja kedvem. Ezek vagyunk mi, emberek. Mindenki ilyen.

Valójában nem önmagunk megismerésére kellene törekedni, hanem arra, hogy ha találkozunk valakivel, aki felkelti az érdeklődésünket, őt próbáljuk minél jobban megismerni. Olyan szigetté válni a számára, hogy ki merje ereszteni a pocakját mellettünk is. Nehéz dolog ez, mert általában mindenki csak önmagára gondol. Mind azt szeretnénk, ha szeretnének bennünket, pedig azt kellene akarnunk, hogy mi adhassunk szeretetet vagy szerelmet.

Ha a világ csak akkor szeret, amikor önmagunk vagyunk, akkor nagyon kevésszer szerethet. Álarcaink mögé bújva élünk, nem adjuk ki magunkat, mert mi magunk sem tudjuk, hogy kik is vagyunk valójában. És az egész többi csak maszlag: az, hogy félünk kiadni magunkat, meg, hogy mindenki szerepet játszik. Ugyan már. Azért van ez, mert valójában senki sem tudja, hogy ki is igazán. Egy utat járunk, és annyi szerepet játszunk el, ahányat oda sodor az élet a lábunk elé. Anyát, apát, szeretőt, társat, gyereket, unokát, nagyszülőt, stb., stb. Van, aki egész közel kerül önmagához élete folyamán. Ők szerencsések. De el kell fogadni, nekem is el kell fogadnom, hogy nem tölthetem azzal az egész életem, hogy próbálom megfejteni önmagam. Elfogadom, hogy több énem van és mindegyik fontos valamiért. Másoktól sem várom el, hogy ismerjék önmagukat. Akivel összehoz az élet, elfogadom úgy, ahogy van. Szeretem azt, amit ad magából, amit ő maga ismer önmagából. És csak abban reménykedem, hogy engem is elfogadnak.


Empátia a szexben – Sokat kell még tanulnunk
Empátia a szexben – Sokat kell még tanulnunk
Orgazmusszakadék – Még mindig létezik különbség a szexben nő és férfi közt
Orgazmusszakadék – Még mindig létezik különbség a szexben nő és férfi közt
A nagy Ő, az Egyetlen, a lelki társ – honnan tudod, hogy ő van melletted?
A nagy Ő, az Egyetlen, a lelki társ – honnan tudod, hogy ő van melletted?
Nem valljuk be, de igenis fontos a külső
Nem valljuk be, de igenis fontos a külső
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.