intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A vonzalom testi jelei

A férfi és a nő között támadt vonzalomról egyértelműen árulkodik a testbeszédünk. A testbeszéd egyfajta metakommunikáció, amibe beletartozik minden olyan mozdulat, testtartás, amellyel szavak nélkül is megértjük egymást. A testbeszéd nyelvezete rendkívül kifinomult, gyakran tudattalanul alakul ki, és mindennapi gesztusaink között bújik meg. A másik iránti érdeklődés jele lehet például a tükrözés, amikor öntudatlanul lemásoljuk a másik viselkedését, mozdulatait. 

altAz imponálni akaró férfiak igyekeznek nagyobbnak, erősebbnek látszani, kihúzzák magukat, vagy éppen terpesztett lábbal ülnek. A nők általában a védelmet kereső szerepét játsszák, szemüket lesütik, kedvesen mosolyognak és tetszeni vágyásukat például a haj vagy a nyak környékének igazgatásával, simogatásával fejezik ki. 

Eleinte a kívánt férfi vagy nő társaságában félszegen viselkedünk félve a kudarctól, azonban érzékeink ilyenkor kiélesednek, testünk árulkodik érzelmeinkről. Felgyorsul a szívverés, gyorsul a légzés, bőrünk kipirul. A nemi vonzalom titkát ma sem ismerjük pontosan, de biztos, hogy a szenvedély kialakulása a nemzés ősi ösztönét szolgálja, hiszen mindannyian úgy vagyunk beprogramozva, hogy biztosítsuk az emberi faj fennmaradását. 

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

KORHATÁROS TARTALOM

intimzona.hu

Az a tartalom, amelyet most meg akarsz nyitni, a jelenleg hatályos, 2010. évi CLXXXV. törvény szerint a IV. kategóriába tartozik. Oldalunkon edukációs célú, szexuális tartalmú anyagokkal is találkozhatsz.