intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Nyár, sport, zsírégetés

A nyár annyi lehetőséget hordoz magában a sportolásra, a diétázásra, és igazán érdemes lenne kihasználni azt, amit a természet ilyenkor lehetővé tesz. Itt van például a sok friss zöldség és gyümölcs, ami különösen alkalmas arra, hogy kicsit rendbe hozzuk immunrendszerünket, emésztésünket. Aztán itt az alkalom az utazásra, a jövés-menésre, és az olyan mozgásformákra, ami nem is tűnik edzésnek, pedig mindennél jobban égeti a fölös kalóriákat.

Íme a a leghatékonyabb szabadidős sportok.

Strandröplabda
Gyerekektől a nagyszülőkig mindenki részt vehet benne, de ha igazán keményen, vérre menő harcban nyomod, másnap bizony érezni fogod minden porcikádban. Sebaj, a megoldás az, hogy másnap is röpizzetek egy-két órát a homokban, és lehetőleg minden egyes nap, amikor csak teheted. A homokban való gyaloglás, taposás nagyon jót tesz az izületeknek, miközben rengeteg belső kis finom izmot is megmozgat az ilyenkor szokásosokon kívül. Az ugrálás, mélyítés keményen edzi a combokat és a popsit, és az állandó irányváltások deréktól lefelé kifejezetten jót tesznek minden izmodnak. Persze a kar és a felsőtest sem marad ki az edzésből, így a strandröpit kineveztük eszményi nyári sportnak.

Kerékpározás
Ennél jobb lehetőség nincs is a bicajozásra, és legalább hűti némi ellenszél az embert ebben a nagy hőségben. Ha délután-este pattansz bringára, még a tűző nappal sem kell bajlódnod. A lényeg, hogy tekerj folyamatosan legalább egy órát, vagy még jobb, ha oda egyet és aztán vissza is egyet. A biciklizés aerob mozgásforma, ami javítja a vér oxigénellátását, és rengeteg folyamatra jótékony hatással van a szervezetedben. Az egész testet átmozgatja, és nyugodj meg, attól még, hogy cask a combodban érezd, a hasizmokat, a karodat, válladat legalább annyira edzi, ha terepen bringázol. Há még, ha akad egy-két hegymenet is a túrában.

Tánc hajnalig
A képzeletbeli nyári dobogós sportok közül a tánc a bronzérmes - a hatékonysága miatt. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy ha az egész éjszakás táncolást egész éjszakás ivászat is kíséri, nem sokat tettél fittséged érdekében - bár még mindig jobb, mint táncolás nélkül inni...
Szóval a tánc, egy univerzális testedzés. Felpezsdíti a sejtjeidet, örömhormonokat bocsát ki, és úgy használja az izmaidat, hogy közben észre sem veszed, mekkora erőt fejtesz ki.
Az egyik leghatékonyabb mozgásforma ráadásul az izomzatot olyan módon formálja, hogy szép, nőies, hosszú izmokat fejleszt, és zsírégetésben sem utolsó.

Úszás
Természetesen nem maradhat le a listáról, hiszen annyira kézenfekvő. Mindenki tudja, hogy nyár ide, vagy oda, az úszás az egyik legjobb mozgásforma. Kíméli az ízületeket, miközben minden izomcsoportot átmozgat. A sejtek számára igazi oxigénbomba egy kiadós úszás, miközben segít a hát- és derékproblémákon, erősíti az olyan izmokat, amiket szárazföldön csak az izületek nagyfokú terhelésével tudnánk hatékonyan megmozgatni. Úgyhogy azt javasoljuk, ha víz közelébe kerülsz, ússz, amennyit csak tudsz.
 
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Intimzóna
Montevideó u. 3.
Budapest
Budapest 1037
Phone: 0613234455