intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Napi 10 perc edzés – az eredmény: feszes popsi

Napi 10 perc edzés – az eredmény: feszes popsi

Ha csak a fotelban sápítozol, hogy de jó lenne egy kicsit feszesebb, kerekebb popsi, akkor valószínűleg sosem fogod elérni, amire vágysz. Pattanj fel, és napi 10 perc edzéssel már el is érheted a célod.

 Napi 10 perc edzés – az eredmény: feszes popsi

Nézd csak, ezek a mi kedvenc popsiformáló gyakorlataink:

  1. Kitörés

Egyenes állásból tegyél egy nagy lépést előre, miközben a térdeid behajlítod derékszögben. Figyelj arra, hogy a popsidat a lépés közben kissé feszítsd meg, hogy dolgozzon az izom. A térded ne érjen a földhöz. Néhány másodperc múlva állj vissza, majd ismételd meg újra és újra egy-másfél percen át. Ezután cseréld meg az elöl lévő lábat.

  1. Kitörés oldalra

A gyakorlatot kisterpeszből indítsd. Egyik lábaddal lépj oldalra, a súlyod helyezd erre a lábadra. Közben a másik kezeddel érintsd meg a kiinduló láb lábfejét. Állj vissza, és csináld meg a másik lábaddal is. Ismételd meg tízszer.

  1. Guggolás

Szintén vállszélességű, kisterpeszből indulj. Hajlítsd be a térded, és csinálj úgy, mintha lenne mögötted egy kisszék, amire le akarnál ülni, azaz a popsidat told kicsit kifelé. A combod legyen párhuzamos a talajjal. Tartsd ki a guggolást fél percig. Ismételd meg tízszer.

  1. Széles guggolás

Majdnem ugyanaz, mint az előző gyakorlat, annyi különbséggel, hogy a terpesz itt széles, és a lábfejeidet fordítsd kifelé. A combok legyenek párhuzamosak a talajjal. Tartsd ki fél percig, majd vissza, és ismételd meg. Végezd a gyakorlatot legalább tízszer.

  1. Fellépés

Ehhez a gyakorlathoz kell egy pad, például egy kerti pad. A lényeg, hogy fellépéskor a térded derékszögben legyen. Ismételd a fellépést váltott lábbal egy percen át.

Bónusz tippek:

  • Ahhoz, hogy jobban meg tudd tartani az egyensúlyod, a guggolós gyakorlatoknál hajlítsd be a karjaid, és tartsd a mellkasod előtt.
  • A fellépésnél a hátul lévő lábad feszítsd meg, így nemcsak a farizom dolgozik keményen.
  • Minden gyakorlathoz használhatsz súlyzókat vagy lábsúlyokat is. Ezzel nehezíted a terepet.
  • Fogyassz megfelelő mennyiségű folyadékot közben, mert meg fogsz izzadni!
  • Egy-egy edzésnél nem kell mind az ötöt megcsinálnod, csak, ami jól esik. Kombinálhatod más gyakorlatokkal is ezeket, vagy beépítheted a már meglévő edzéstervedbe.

Ligeti Anna


Szex útján terjedő betegségek
Szex útján terjedő betegségek
Maradjunk barátok!
Maradjunk barátok!
Ezekkel a férfiakkal légy óvatos – Biztosan megcsalnak!
Ezekkel a férfiakkal légy óvatos – Biztosan megcsalnak!
5 érv a reggeli szex mellett
5 érv a reggeli szex mellett
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.