intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Valaki szeretője lettem

„Mindig elítéltem azokat a nőket, akik felrúgva egy családot vagy egy házasságot, harmadikként furakodtak egy kapcsolatba. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer én leszek ez a harmadik.”

Lea története következik.

Tinikorom egyik meghatározó filmélménye volt a Házibuli. Ebben Vic dédnagymamája egész életében a mellékutca szerepét játszotta egy nős férfi oldalán. Ő volt a szerető. Talán ez az egy karakter volt a filmirodalomban, akit szeretni tudtam, elfogadtam, mosolyogtam rajta és vele. Arra álmomban sem gondoltam, hogy egyszer az én életem fut mellékutcába. Két évvel ezelőtt kezdődött minden. Egy kétnapos, vidéki workshopon találkoztunk. Az első előadás szünetében jött oda hozzám, már elsőre elbűvölt. Nekem akkor nem volt senkim, és azt hittem, ő is szingli. Óriásit tévedtem, mert amikor szóba került a téma, elmondta, hogy házas. Nincsenek gyerekei, de tervezik a feleségével. Arra gondoltam, hogy mi a fenének jött oda, ha nem lehet köztünk semmi. De ő nem így gondolta. Arra kért, hogy ebédeljünk együtt, hagyjuk ott az előadásokat. Belementem. Csak sodródtam, mert voltaképp fogalmam sem volt, hogy hova tartunk, mi fog történni. Egyszerűen csak jól éreztem magam a társaságában. A workshop szervezői szállást is foglaltak egy városi szállodában, ahol este is találkoztunk. Egyszerűen nem volt visszaút. Én úgy éreztem magam, mint egy tini, szerelmes lettem egy nap alatt. Másra sem vágytam, csak arra, hogy vele legyek, mindegy volt, hogy a külvilágban mi van.

Csak mi léteztünk abban a két napban. Éreztük, hogy mi egymáséi vagyunk.

A hidegzuhany akkor jött, amikor haza kellett menni a workshopról. Mindketten beültünk a kocsinkba, és Budapest felé vettük az irányt.

Egy egész hét telt el úgy, hogy fel sem hívott. Már kezdtem úgy elkönyvelni a dolgot, mint egy szép álmot, ami megtörtént, de nem lesz folytatás. Aztán egyszer csak csörgött a telefonom. Ő volt. Majdnem kiugrottam a bőrömből örömömben. Azt mondta, találkozzunk este egy étteremben, mert mondani szeretne valamit. Elmentem a randira. Bár ne tettem volna. Utólag belátom, hogy nem volt túl jó döntés, de akkor – ahogy már említettem – sodródtam. Azt kérte, legyek a szeretője, mert nem tud elfelejteni, akar engem, de nem válhat el, mert a felesége terhes. Amikor hazament a workshopról, akkor mondta meg neki. Nem akartam elveszíteni, ezért belementem ebbe a szánalmas, megalázó helyzetbe.

Minden héten találkoztunk, de soha nem aludt nálam. Minden alkalommal le tudtam volna köpni saját magam. Még soha nem találkoztam hozzá hasonló férfival, egyszerűen nem tudtam szabadulni tőle, és nem is akartam. Akkor nem, amikor vele voltam. Akkor pedig nagyon, amikor külön voltunk, és mardosott a bűntudat.

Fél évig bírtam ezt a helyzetet. Akárhogy szerettem, rá kellett döbbennem, hogy ezzel a kapcsolattal őt szolgálom. Igen, szolgálom. A testemmel, a lelkemmel. Szerető vagyok, mellékutca, a nem kívánatos harmadik. A felesége is már a szülés közeledtét várta, mintha egy jó barátnőmről beszélnék. Sajnáltam őt, mert az egészről semmit sem tudott.

Bármennyire is szerelmes voltam, a kapcsolatunknak én vetettem véget. Úgy éreztem, egy darab kiszakad belőlem, amikor hang nélkül kilépett a lakásom ajtaján. Csak reménykedni tudtam, hogy ez az egész titokban marad a felesége előtt, és még boldogok lehetnek együtt a kisbabájukkal. És azt is csak remélni tudom, hogy én, így két év elteltével képes leszek újra szeretni valakit.

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Intimzóna
Montevideó u. 3.
Budapest
Budapest 1037
Phone: 0613234455