intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Titokban ezekre vágynak a férfiak

Sajnos nagyon sok sztereotípia tartja magát a férfiak vágyaival kapcsolatban. Ugye te is hallottad már azt, hogy a férfiak csak a női melleket akarják, jó autókat, sört és finom ételeket (a férfi szívéhez a hasán át vezet az út… stb., stb.). Megnyugtatunk, a férfinem ennél azért jóval árnyaltabb, bár a nő és az autó bizonyosan toplistás vágytárgyak.

Lássuk, mi az az 5 dolog, amire minden férfi vágyik, bár lehet, hogy csak titokban.

Lehet, hogy a te pasid már próbálkozott is azzal, hogy valamely érdekes álmát-vágyát váltsd valóra. Lehet, hogy túl bizarrnak, furcsának találtad a dolgot és kapásból nemet mondtál, vagy akár bele is mehettél a játékba. Bárhogy is van, semmiképp ne legyen lelkiismeret-furdalásod, sőt, ne is vádold magad, hiszen a megfelelési kényszer nem jó tanácsadó. A nevében is benne van, hogy kényszer, tehát nincs kedved hozzá.

Egy dolog biztos. A szexuális fantáziák feltöltik a kapcsolatok ráncait, érdemes hát próbálkozni a komfortzónádon túli területeken is. Mindenképp csak azt vállald be, ami neked is örömet okoz, vonz, vagy érdekel. Ha közben kicsit is elbizonytalanodsz, jelezd a partnerednek. És ami a legfontosabb: csak olyan pasival tedd meg, akiben teljesen megbízol.

Lássuk, mi a top5 titkos férfifantázia:

1. Több nővel egyszerre

Ez bizonyosan benne van 10 pasiból 8-nak a fejében (vagy egy kicsit lejjebb). Vonzónak találják, hogy a nők együtt kényeztetik őket és persze egymást. Ha neked is vannak ilyen fantáziáid, hozd fel a pasidnak, biztos lehetsz benne, hogy még a gondolattól is begerjed majd.

2. Filmezés

Vannak, akiknek nagy örömöt okoz a tudat, hogy valaki figyeli, vagy az, hogy megörökítheti, hogy mekkora macsó. A férfiak többsége vizuális típus, sokszor már a látvány is elég, hogy felizguljanak. Az pedig, ha film készül a szexuális együttlétről, teljesen beindítja őket. Természetesen itt is az a kulcs, hogy te is akard, ha pedig nincs kedved hozzá, mondd meg neki! Ha a filmezéstől idegenkedsz, kezdetnek megteszi egy jól elhelyezett tükör is.

3. Az uralkodónő

Vagy az uralkodó nő! Azaz te veszed át az irányítószerepet a szexben. Mindent te mondasz meg a partnerednek, mikor mit és hogyan csináljon. Esetleg még egy kis szado-mazo is benne lehet a játékban, de ennek is megvannak a szabályai, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni.

4. Te vagy a király, drágám!

Az előző fordítottja. Lehet, hogy a pasid attól indul be igazán, ha hagyod magad, és bármit megtehet veled, amit csak szeretne. Persze itt is hangsúlyozzuk a szabályok betartásának fontosságát. Ha bármi, amit tesz, nincs ínyedre, azonnal szólj, mert ha nem teszed, meg is sérülhetsz.

5. Kell egy kis adrenalin

Hogy mi lehet egy pasi számára adrenalin-löket a szexben? Persze, hogy a védekezés nélküli szex. Az összes férfifantázia közül ez járhat olyan következménnyel, ami egy életre szól. Jól meg kell hát gondolni, hogy belemész-e valami olyasmibe, ami a nem kívánt terhesség veszélyét magában hordozza. Még akkor is, ha a rábeszélés hatására esetleg elgyengülnél, gondold végig hideg fejjel, hogy megéri-e kockáztatni. A nem kívánt terhességen kívül más veszélye is van a védekezés nélküli szexnek, mégpedig a nemi úton terjedő betegségek kockázata. Ha a kapcsolatotok nem újkeletű, elgondolkodhatsz a lehetőségeken, de ha egy alkalmi kapcsolatról, esetleg egyéjszakás kalandról van szó, mindenképp javasoljuk a védekezést!

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Intimzóna
Montevideó u. 3.
Budapest
Budapest 1037
Phone: 0613234455