intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szeretnéd, ha az életed sokkal könnyedebb és boldogabb lehetne?

Összeszedtünk neked 9 olyan dolgot, amiktől jobb, ha megszabadulsz, ha célod a boldogság. Sajnos mi, emberek sok olyasmihez ragaszkodunk, ami fájdalmat, stresszt, szenvedést okozhat nekünk.

Döntsd el, hogy soha többé nem akarsz szenvedni, mától feladsz minden olyan dolgot, ami nem téged szolgál. Készen állsz?

1. Add fel a vágyat, hogy mindig helyesen kell cselekedned.

Vannak, akik a gondolatot sem bírják, hogy valamiben ne cselekedjenek helyesen. Ez óriási stresszt okoz. Ha fel tudod adni ezt és el tudod fogadni, hogy néha hibázol, akkor nem lesznek akkora fájdalmaid, csalódásaid.

2. Add fel annak szükségességét, hogy mindent irányítani akarj.

Légy hajlandó feladni annak szükségességét, hogy mindig mindent neked kell irányítani, ami veled és körülötted történik. Hagyj mindent a maga útján menni, így jobban érezheted magad.

3. Add fel mások hibáztatását.

Add fel az igényt, hogy mindig bűnbakot keress, másokat hibáztass. Kezdd el élni a saját életed, vállalj felelősséget.

4. Add fel az önpusztító, negatív önkritikát.

Nem kell mindent elhinned az elmédnek, ez sokszor nagyon negatív és önpusztító. Állj a tükör elé, és mondj magadról jó dolgokat, amelyektől jó kedved lesz. Az elme egy nagyszerű eszköz abban az esetben, ha jól használják, azonban nagyon destruktív tud lenni, ha nem használják helyesen.

5. Add fel a panaszkodást.

A panaszkodás negatív dolog. Ha mindig ezt teszed, mások negatívan gondolnak majd rád. Soha ne becsüld le a pozitív gondolkodás erejét.

6. Add fel a kritizálást.

Mindannyian különbözőek vagyunk, de mégis valamiben mind egyformák. Mindannyian azt szeretnénk, hogy boldogok lehessünk. Mindannyian szeretnénk szeretni és szeretve lenni. Tehát ne kritizálj másokat, jusson eszedbe, hogy fontos a köztünk lévő különbözőség és a boldogságra való törekvés is.

7. Add fel a változással szembeni ellenállást.

A változás jó. A változás segít, hogy javíts az életeden. Nem kell ellenállni neki.

8. Add fel a félelmeidet.

A félelem csak illúzió, nem létezik, mi alkotjuk, mi hozzuk létre. Minden félelem a fejedben létezik csak. Javíts a hozzáállásodon, és minden a helyére kerül. Franklin D. Roosevelt azt mondta, „Az egyetlen dolog, amitől félned kell, a félelem maga.”

9. Add fel, hogy olyan életet élj, amit mások várnak el tőled.

Túl sok ember él olyan életet, ami nem igazán az övé. Sokan élnek úgy, ahogy a szülők, a barátok, az ellenségeik, a tanáraik elvárják tőlük. Figyelmen kívül hagyják a belső hangokat. Elveszítik az ellenőrzést az életük felett. Elfelejtik, mi teszi őket boldoggá, mi az, amit akarnak, amire szükségük van, és végül elfelejtik önmagukat.

Ne hagyd, hogy mások véleménye befolyásolja a saját utadat.

Kovács-Hain Zsuzsa

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Intimzóna
Montevideó u. 3.
Budapest
Budapest 1037
Phone: 0613234455