intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Nőnek lenni jó!

Szoktál néha azon töprengeni, miért jó nőnek lenni? Azért, mert nekünk megadatik, hogy gyermeket szüljünk? Mert csak rajtunk és a döntéseinken múlik, hogy boldognak érezzük-e magunkat? Mert szép estélyi ruhában tündökölhetünk párunk oldalán az Operában? Mert utánunk fordulnak az utcán? Mert a rég nem látott barátnőnk szerint is jól nézünk ki? Mert a munkánkban sikeresek vagyunk, és egyedül is meg tudunk állni a lábunkon? Mert valakinek mi vagyunk a legnagyobb kincs a világon?Hallottál már a Richter Gedeon Nyrt. Richter a Nőkért társadalmi programjáról? (www.facebook.com/richteranokert, www.richteranokert.hu)

A Társaság feladatának tekinti, hogy a nők lelki, társadalmi jólétéért is tegyen társadalmi szerepvállalása részeként, és támogassa őket azon törekvéseikben, hogy elképzeléseik szerint alakíthassák életüket. Ehhez járulnak hozzá kiemelkedő nőgyógyászati készítményeik, amelyeket folyamatosan fejlesztenek – így gondoskodva a nők egészségéről egészen tinédzser kortól kezdve a változó korig.

A programmal szeretnének minden nőnek valami igazán fontosat nyújtani. Önbecsülést, a különlegesség elismerését.

Nőnek lenni jó!
Most, ennek a programnak a keretein belül indították útjára legújabb mozgalmukat, ami a pozitív értékekre épít, a nők elismerését és a női önbecsülés növelését célozza. A Nőnek lenni jó program mintegy tükröt tartva, segít megerősíteni a nőket a női lét pozitív megélésében. Ezért közösségteremtő szándékkal létrejött egy olyan közösségi média platform is, amelyen keresztül minden nő – életkortól és társadalmi státusztól függetlenül – megoszthatja azokat az inspiráló gondolatokat, amelyek hozzásegítenek a nőiség ünnepléséhez. Nagy szükség van arra, hogy abban a világban, ahol egyre gyorsabban rohanunk, egyre inkább vesznek el az emberi kapcsolataink, és saját magunkat egyre inkább belesimítjuk a tömegbe, legyen egy olyan lehetőség, ami nem csak hangzatos szlogenekkel segít abban, hogy kicsit lassítsunk, és figyeljünk önmagunkra, legyen egy kis „én” is a család és a munka mellett.

A Nőnek lenni jó kezdeményezés középpontjában az áll, hogy a nők minden életkorban és minden életszakaszban boldognak érezhetik magukat.

Hogy miért is érezhetjük magunkat boldognak? Sokszor elég egy apró, kedves gesztus, egy elismerés, igaz? Vagy jól esik a megkülönböztetett figyelem valamiért, amit tettünk. Jó, ha a család megdicséri a főztünket, de ugye, hogy az sokkal jobb érzés, ha a szerelmünk ránk néz, és 10 év után is azt mondja, „annyira szeretlek”? Boldognak érezhetjük magunkat életünk egy-egy fontos pillanatának megélésekor is vagy amikor érezzük, hogy nőiségünk kiteljesedik és teljes egészében megélhetjük azt. Vagy amikor tudjuk, hogy számíthatunk valakire, aki kiáll mellettünk. Ezért lehetünk boldogok, hogy van egy hazai gyógyszergyár amely különös, kiemelt figyelemmel fordul a nők felé, és tevékenységének minden percében arra fókuszál, hogy a nők egészségét féltő gondoskodással megóvja.

A programot egy kisfilmmel tették teljessé, ami már látható is. Felsorakoztatja a különböző életszakaszok nagy női pillanatait. Itt tudod megnézni:


Online kutatás arról, hogy nőnek lenni jó…
Készült egy reprezentatív, online kutatás is a program kapcsán. E szerint a magyar nők több mint kétharmada (70%) gondolja azt, hogy nőnek lenni jó. A válaszadók szerint azért jó, mert egy nő átélheti az anyaság örömeit, életet adhat egy gyermeknek, csinos ruhákat viselhet, szép lehet, előzékenyek vele az emberek, ő pedig gondoskodhat másokról. Ezek a legtöbbek által említett okok. Az anyaság öröme, a gyerekvállalással járó boldogság az első, ami erre a kérdésre beugrik a női lakosság nagy részének, hiszen 57%-uk spontán módon erre vonatkozó válaszokat adott meg arra a kérdésre, hogy miért jó nőnek lenni.

Azok, akik úgy gondolják, hogy nem kimondottan jó nőnek lenni (30%) azzal indokolják ezt, hogy szerintük túl sok feladat/teher hárul a nőkre, hátrányos megkülönböztetés éri őket a munkaerőpiacon, nagy a felelősség, és még ráadásul el sem ismerik, nem becsülik meg őket eléggé.

A nők egyöntetű véleménye, hogy az élet nagy pillanatai mellett fontos, hogy az apró dolgoknak is örülni tudjanak. Négyből hárman (73%) gondolják azt, hogy jellemzően meg is tudják élni a mindennapok örömeit.

A kutatás visszajelzései megerősítik, hogy a számunkra a női lét megélésének mértékét saját hatásunk és a környezet visszajelzéseinek erőssége határozza meg. A környezettől kapott visszajelzésekből építkezünk, számunkra a viszonyulások a meghatározók, ezeken keresztül határozzuk meg magunkat. Fontos számunkra, hogy hassunk a környezetünkre, és a környezet visszahatását érezzük. A hatáshoz szükséges erőt a környezetünk visszajelzéseiből merítjük. Nagyon fontos számunkra az elismerés, a megbecsülés. A gondoskodás mellett a legfontosabb érték az elfogadás iránti vágy, a megfelelés igénye, a fontosság megélése. Ez megmutatkozik abban az eredményben is, hogy a párkapcsolatban a megfelelés, a tetszés fontosabb érték, mint maga a szexuális együttlét.

Összefoglalva: Mi, magyar nők szeretünk nők lenni, ezt leginkább a tradicionális női szerepekben és leginkább anyaként véljük megélni. Gondoskodásunkkal, megfelelési igényünkkel vágyunk környezetünk elismerésére, a törődésre és a megbecsülésre. Tudjuk, hogy sok szerep és kihívás van a női létben, de ezeket nagy többségben pozitívan éljük meg. A család és a munka mellett kissé hátrébb tevődik a saját magunkra fordított idő és tér, a kikapcsolódás. Többségében élvezzük a központi irányító szerepet, a felelősséget például a saját és a családunk egészségéért.

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Intimzóna
Montevideó u. 3.
Budapest
Budapest 1037
Phone: 0613234455