intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Miből jöhetsz rá, hogy a párod titkol valamit?

Az őszinteség minden emberi kapcsolat egyik alappillére. Azonban ha mindig mindenről elmondanánk az igazat egymásnak egy párkapcsolatban, az valószínűleg folyamatos veszekedéseket okozna. De hol van az arany középút, létezik kegyes hazugság? Mikor kezdj gyanakodni a párodra, hogy netán titkol valamit?

Ha a szerelmed titkolózik, annak vannak jelei, amelyeket te is könnyen észrevehetsz, ha tisztában vagy azzal, mit is kell nézned. Fontos azonban, hogy ne gondolj azonnal arra, hogy a partnered megcsal. Lehet, hogy egészen másról van szó: munkahelyi vagy valamilyen személyes problémáról.

Gyanús viselkedés

A titkok nehéz dolgok. Ha valaki titkol valamit a másik előtt, akkor előbb-utóbb elárulja magát a viselkedésével. Ez azért van, mert mindenkinek van lelkiismerete, ami sakkban tartja egy súlyos titok rejtegetése során. Felfigyelhetsz arra, hogy párod egy teljesen jelentéktelen történet elmesélése során is izzadni kezd, esetleg a kezét tördeli. Úgy érezheted, hogy hiába fejezte be a történetet, olyan, mintha még valamit el akarna mondani.

Homályos válaszok

A zöldszemű szörnyet nagyon könnyű feléleszteni azzal, ha nem adunk egyenes, a kérdésre megfelelő választ szolgáltató feleletet. Ha faggatod a szerelmed, hogy mi baja, a válasza az, hogy semmi, a hol jártál kérdésre az, hogy itt is, ott is, a kivel kérdésre pedig az, hogy ezzel-azzal, akkor érthető, hogy nem érzed magad teljes biztonságban. Minél nagyobb a titok vagy az elrejtenivaló súlya, annál komolyabb a fedősztori. Tehát ha a párod ügyetlenül ködösít, lehet, hogy semmi komoly nem áll a háttérben, csak épp valami meglepetéssel készül neked, amit nem akar elárulni.

Talán gombóc van a torkában?

Szorító érzés, a nyaki izmok megfeszülnek. Tudatalatti viselkedés, amely arra utalhat, hogy a párod valamit titkol. Beszéd közben a hangszíne kissé magasabbá válik, kapkodja a levegőt és sokat nyel.

Amikor épp a téged aggasztó problémákról van szó, és párodon észreveszed a fentieket, előfordulhat, hogy titkolózik.

Árulkodó testbeszéd

Ha egy ember karba teszi a kezeit, az zárkózottságra utal. Ha valaki titkol valamit, az próbál elhatárolódni attól, aki előtt titkolózik. Ha a párodon is hasonlót veszel észre, azaz keresztbe teszi a végtagjait, gyanakodhatsz, hogy valamit rejteget. Előfordulhat, hogy általában így viselkedik, ezért a testbeszédnek mindig valami más árulkodó jellel is társulnia kell, hogy tényleg biztosra mehess.

A titkok nagyon veszélyesek egy kapcsolatban, mert olyan bizalmatlansághoz vezetnek, amelyet nem lehet hosszú távon elviselni. A kapcsolat mindenképp megsínyli majd, ha valamelyikőtök nem mindig mond igazat. Ha pedig egyikőtök már nem tud bízni a másikban, akkor még terapeuta bevonásával is igen nehéz kikecmeregni ebből a csapdából.

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Intimzóna
Montevideó u. 3.
Budapest
Budapest 1037
Phone: 0613234455