intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Karácsony kicsit másképp

A karácsony mindenki számára egyet jelent a szeretettel. De vajon miért ezen az egy-két napon vagyunk önzetlenek, szeretetteljesek, megbocsátók?

Valószínűleg már mindennel elkészültél. Az ajándékok becsomagolva várnak gazdáikra, a karácsonyi menüt is kigondoltad már, bevásároltál, szóval minden készen áll arra, hogy csodás legyen az ünnep. De vajon a lelked is felkészítetted már? Jutott időd arra, hogy egy kicsit befelé fordulj? A karácsonyban ez a legfontosabb. Nem az számít, hogy minden készen áll-e, kitakarítottál-e, mi lesz a vacsora, vagy ki mit kap, hanem az, hogy együtt lehetsz azokkal vagy azzal, akit szeretsz. Végiggondolhatod, hogy az elmúlt évben mit tettél másokért, és tehetsz-e jövőre egy kicsit többet. Közhely, de így van: a karácsony a szeretet ünnepe. Az lenne az igazi, ha mindenki elhatározná, hogy a szeretetet, megbocsátást egész évben gyakorolja másokkal szemben.

Kezdd a kedveseddel. Adj neki az idődből kicsit többet, adj neki a figyelmedből kicsit többet. És persze a szeretetből sosem elég, adj abból is minél többet. Az a lényeg, hogy mit éreztek, mit tesztek egymásért. A karácsony jó alkalom arra, hogy meghitten együtt legyetek, értékeljétek az elmúlt évet és a kapcsolatotokat. Ha pedig rájöttök az örök igazságra, hogy az a legnagyobb ajándék, hogy ti vagytok egymásnak, akkor már minden a lehető legjobb úton halad.

„Az a nap az igazi karácsony, a nagy ajándékozás, a szeretet napja, amikor magadhoz ölelheted a Kedvest.” (Csitáry-Hock Tamás)

Békés, boldog, szeretetben és ölelésekben gazdag karácsonyt kívánunk!
Az IntimZóna csapata

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Intimzóna
Montevideó u. 3.
Budapest
Budapest 1037
Phone: 0613234455