intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Boldogságot, most!

A világ sajnos nem mindig rózsaszín vattacukor. Ez egyszerűen nem működhet. A dolgok néha csak úgy történnek, és mi elfelejtjük, hogy mik az igazán fontos értékek. Hirtelen már nem vagyunk annyira elégedettek. Körbenézünk, és azt látjuk, hogy mások milyen boldogok. Mi a baj velünk? Miért vagyunk olyan szerencsétlenek?

Az első dolog, amit meg kell érteni, az az, hogy még az igazán boldog emberek sem mindig boldogok. A reakcióik emelik ki őket a boldogtalanok közül. Azok a reakciók, amelyekkel a rossz dolgokra reagálnak. Ezek a reakciók tartják őket a boldogság állapotában.

Sajnos nem mindenki tud így reagálni, így nem is lehet mindig boldog. Sajnos az az igazság, hogy erre a legtöbb ember nem képes. Ám ez egy kis tudatos erőfeszítéssel viszonylag könnyen tanulható.

Alkalmazd ezt a 3 stratégiát:

1. Lásd meg a dolgokban a pozitívumot!

Ha valami rossz történik, ahelyett, hogy a negatív oldalát nézed a dolognak, keretezd újra, és nézd azt, hogy milyen pozitívumot tudsz belőle kovácsolni. Például, ha elbocsátanak, az a természetes reakció, hogy iszonyúan érzed magad, éréktelennek, és félsz a jövőtől. A boldog ember reakciója az, hogy a helyzetet mint lehetőséget éli meg, egy valami újnak és jobbnak a kezdetét.

Lehet, hogy ez egy esély arra, hogy visszamenj az iskolapadba, és elkezdj egy új karriert, vagy kereshetsz állást egy sokkal jobb cégnél, elmenekülhetsz a szörnyű főnököd elől, több időt tölthetsz a gyerekekkel, a férjeddel, a pasiddal. Ne feledd, nem számít, hogy mi történik az életben, mindig mindennek van egy pozitív oldala.

2. Maradj kapcsolatban azokkal, akiket szeretsz!

A boldog ember mindig érintkezésben marad a szeretteivel, különösen a közeli barátokkal és azok közvetlen családtagjaival. Hozzájuk fordulhat ugyanis, ha lelki krízishelyzetbe kerül.

Tudnod kell, hogy a szeretett emberekkel megosztott öröm duplázódik, a velük megosztott fájdalom pedig a felére csökken. Tehát, ha rosszul érzed magad, mondd el valakinek, aki közel áll hozzád, ettől biztosan javulni fog a hangulatod.

Ha esetleg nincsenek körülötted ilyen emberek, akkor végezz valami hasznosat, például önkéntes munkát, amivel a szeretetet más módon kaphatod meg.

3. Légy hálás!

Sokféle kutatás, felmérés készült már a boldogságról. Ezek alapján van egy nagy különbség a boldog és a nem boldog emberek között. A boldog emberek hálásak. Nem számít, hogy mi történik, amíg hálás vagy. Ha úgy érzed, számodra nem olyan könnyű hálásnak lenni, fogj egy tollat és egy papírt, írj egy 10-es listát, hogy miért lehetsz hálás. Ne félj kifejezni a háládat azért, hogy van tető a fejed felett, van étel, amit elfogyaszthatsz, víz, amit megihatsz, tiszta levegő, amit lélegezhetsz, és még sok minden más.

A boldog emberek általában az erősségeikre összpontosítanak, nem a gyengeségeikre. Automatikusan átértelmezik a problémákat, és rendszeres kapcsolatot tartanak fenn másokkal. Emiatt ők inkább bizakodóak, kevésbé stresszesek, és az is kevésbé valószínű, hogy depressziósak vagy idegesek lesznek.

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Intimzóna
Montevideó u. 3.
Budapest
Budapest 1037
Phone: 0613234455