intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A férfi, és az ő gyermeki énje

Az erősebbik nem, a védelmező, a családfenntartó, a szerető, a macsó. És a kisgyerek. Minden férfiban benne van még mindig az a kissrác, aki a focipályán rúgta a bőrt, vagy kipróbálta a szomszéd haverja első Commodore 64-es számítógépét. A nagypapám még 75 évesen is a nagyimnak ordibált a fürdőszobából, hogy hol az inge vagy a nadrágja. Összegyűjtöttünk most 10 olyan dolgot, amelyből láthatod, hogy az a kisgyermek, aki a pasid egykor volt, még igenis ott van benne.

1. Férfinátha igenis létezik

A 37 fokos testhőmérséklet még nem láz, de a pasid úgy éli meg, mint egy armageddont. A patika összes tablettája sem lenne neki elég, be kell vetned az áyurvédát, a homeopátiát és az összes tudásod, hogy ne érezze magát halálosan betegnek. Ha azonban tényleg megtámadta valami baci vagy vírus, ő biztos nem megy orvoshoz. Minek? Kemény ő, mint a vídia.

2. Drágám, eeez kakaó?

Természetesen imádja a kakaót. De csak azt és úgy, ahogy az anyukája készítette neki kiskorában. Ha nem pont olyan az a kakaó, amit elé teszel, akkor biztos valamit nem úgy csináltál, ahogy kell, és legjobb lesz, ha telefonon egyeztetsz az anyukájával. Szerinte.

3. Menjünk már hazaaa!

Végre elrángattad egy kicsit shoppingolni, mert borzalmasan néznek ki a farmerjai, és már egy-két új ing is ráférne? Ne álmodozz! Ha nem leli meg elsőre azt, amit kerestek, akkor nyafogni kezd, mint egy kislány, és haza kell mennetek, ha nem akarsz égni miatta. Lehet, hogy jobban jársz, ha méretet veszel róla, és neten megrendeled a neki szánt göncöket.

4. Hol az ingem? És a nadrágom?

Ahogy már írtam, a nagypapám még 70 felett sem volt képes egyedül felöltözni. Hihetetlen volt számomra, ahogy a nagyim fáradhatatlanul pakolta ki neki minden reggel, hogy mit vegyen magára. A férfiak többsége olyan, mint általános iskolás korában. Szereti, ha nem kell keresgélnie a szekrényben.

5. A zokni és az alsógatya a padlón lakik

A szennyestartó kb. 20 méterre van tőle, de szerinte a legjobb hely a koszos zokni és alsógatya számára a padló. Ott van Zokniland, ahol minden alsónemű jól érzi magát. Aha, egy álomvilágban! Ha nem szoktatod rá, hogy kivigye a szennyesét, ne csodálkozz, ha még nyugdíjas korodban is hajolgatsz a zoknikért.

6. A legénylakás a tegnapi pizzától az, ami!

Ha meglátogatod a legénylakásában, már a lépcsőházban érzed, hogy tegnap pizza volt az ebéd. A pizzásdoboz még az asztalon, a maradék pedig a dobozban. Persze ez elmondható a kínai kajáról vagy a sushiról is. A képlet szabadon behelyettesíthető. És szerinte ezzel nincs semmi baj.

7. Ja, hogy az a villanykörte?

Kiégett egy villanykörte, és szeretnéd, ha kicserélné? Hmm, neki mindig lesz valami fontosabb dolga, amit viszont azonnal el kell intéznie. Jobb, ha megtanulod kicserélni a körtét, mert ha rá vársz, nem is fog emlékezni, hogy mire kérted.

8. Drágám, hol az adóbevallásom?

A személyim, a jogsim, vagy bármim… Általában nem képes magától megtalálni a dolgait, kivéve persze, ha extraprecíz. Olyan is létezik. Valahol.

9. A LEGO kiráály!

Nincs gyereketek, de te minden héten kétszer érzed azt a borzalmas fájdalmat, amit egy LEGO darabka képes okozni, ha rálépsz. A LEGO király! Jobb, ha te is elfogadod, mert ez még rosszabb lesz, ha lesz egy közös gyermeketek is, aki szerint a LEGO király.

10. Karalábé? Az meg mi?

Elküldöd a boltba, hogy vegyen karalábét, répát, ezt-azt. Biztos lehetsz benne, hogy a bolt közepén, a listával a kezében toporog, és a telefonját keresi. Felhív, hogy a segítséged kérje. Fogalma sincs, hogy milyen a karalábé vagy a karfiol, nem tudja megkülönböztetni a cukkinit a padlizsántól. Tanulság: menj te a piacra.

A durva általánosításért elnézést, de a fentiek csapatunk eddigi tapasztalataiból kerültek ki. Bővítsd te is listánkat, írd meg kommentben, hogy a te pasid milyen gyermeki tulajdonságokkal rendelkezik.

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Intimzóna
Montevideó u. 3.
Budapest
Budapest 1037
Phone: 0613234455