intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Találd meg a rúzsodat!

Miért van az, hogy néha a rúzs nem néz ki olyan jól a szánkon, mint a tokjában? Általában nem a boltban látott színnel van a baj, különben biztos nem vetted volna meg.

Van egy háttérben megbúvó, első ránézésre nem látható szín a rúzsban, ami kihozza a valódi színét, miután felkented, és ugyanezt teszi a bőröd és a sminked többi részének az árnyalataival is. Ezért van az, hogy az egyik borvörös rúzs dinamikussá teszi az arcot, a másik, ránézésre ugyanolyan színű pedig sápadttá.
Hogy lehet megállapítani akkor, hogy mi ez a háttérszín?
Mielőtt három különböző részre osztod az alsó és felső ajkad, hogy elég színt tesztelhess, itt egy jobb megoldás: Húzz egy csíkot az adott színű tesztrúzzsal egy darab fehér papíron, és nézd meg, mit látsz még a „hivatalos” árnyalaton kívül természetes, vagy erős fehér fénynél. Elméleti gyakorlatnak vegyük például a kedvenc barnás árnyalatú rúzsodat. Az alapvető háttérárnyalatok a következők lehetnek:
Piros/pink:
Melegebbé teszi az adott színt, de keménységet és mélységet is ad neki. Óvatosan az ilyen rúzzsal, mert a bőröd pirosas árnyalatát is kiemeli.
Sárga/narancs:
A színt melegebbé, puhábbá teszi. Remekül megy meleg tónusú bőrhöz, de ha nagyon sápadt vagy, a bőröd zöldes/kékes árnyalatát fogja erősíteni. Biztos, ami biztos, inkább a sárgás tónus felé húzzon a szíved, a narancs ugyanis inkább szürkének, élettelennek láttatja az arcot.
Zöld/kék:
Így kell a rúzst igazán drámaivá, mély színűvé varázsolni. Csak nagyon különleges alkalmakkor, gazdag sminkkel érdemes ilyen rúzst feltenni, mert a hétköznapi közegben úgy fest tőle az ember, mintha állandóan a neon alatt állna.
Ezüst/szürke:
Csillámos, puha, mély árnyalatot ad. Könnyen látható a manapság gyakori csillogó rúzsokban. Szép fényt ad a rúzsnak, de vigyázni kell vele, hogy a háttérárnyalatnál ne a kékesszürke legyen túlsúlyban, az kiemeli a szem alatti karikákat.
Zöld:
A trendi színekben előszeretettel fordul elő, és általában sárga tónussal párosul. Vidám, laza színt ad, ugyanakkor a tükörbe nézve az lesz az érzésed, hogy kéne még egy kis szín az arcodra. Ezért olyan erőteljes a pirosító a hiper-trendi sminknél: zöldes-sárgás háttértónusú rúzst használnak.
Rúzs aranyszabály:
Akármilyen szín is az, amit nem szeretsz az arcodon (vörös orca, szürke karikák, zöldes tónusú fáradt bőr stb.) próbáld nem másolni azt a rúzsodban, illetve a háttértónusban. Ez olyan, mint leégett bőrre piros ruhát húzni. Csak ront a helyzeten.
 
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Intimzóna
Montevideó u. 3.
Budapest
Budapest 1037
Phone: 0613234455