intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Így lesz szép barna színed!

Okosan és tudatosan felkészülve igen is lehet napozni, anélkül, hogy leégnénk, károsítanánk a bőrünket. Először is jó ha mindenki tisztába kerül milyen a bőrtípusba tartozik, majd ennek megfelelően kezdi a napozást. Érdemes néhány szabályt betartani, az egészségünk és a szép szín érdekében. Lássuk hát, melyek ezek!

 

A káros sugárzásról, az ózonlyuk vékonyodásáról naponta hallani, de arról annál kevesebbet, hogyan napozzunk okosan és hogyan szerezzük meg nyár végére a szép napsütötte színt. Következzen néhány tanács és termék, melyek hasznunkra lesznek az egyenletes és egészséges barnaság kialakításában.

Radírozz!
Ahhoz, hogy egyenletes színed legyen, radírozz legalább heti egyszer, eltávolítva az elhalt hámsejteket. Barnaságod ezáltal tartósabb is marad!

Arcbőr védelem
Napozás során arcunkra különös gondot kell fordítanunk. Ha nem szeretnénk idő előtti ráncokat, pigment foltokat válasszuk a legmagasabb, 50-es faktorszámú naptejet. Érdemes az érzékeny arcbőrre inkább egy jó minőségű önbarnítót használni. Idősebb korban megtérül a különös figyelem!

Veszély a vízben
A víz felszínén visszatükröződve még nagyobb dózisban ér az UV sugárzás, tehát ne feledkezzünk meg a strandolás egész időszaka alatt védeni a bőrt. A napozás megkezdése előtt legalább 20 perccel kenjük be magunkat.

Különös odafigyelés
Pigment foltokra vagy nagyobb terjedelmű anyajegyekre kenjünk 50-es faktorszámú krémet vagy babanapozót, így megakadályozzuk a káros sugarak behatolását.

Belső támogatás
Belülről is támogassuk a szervezetünket olyan antioxidánsokkal, mint a C és E vitamin, valamint béta karotin, melyek megkötik a bőrben a szabad gyököket.

Hajvédelem
A bőr UV védelme mellett ne feledkezzünk meg a hajról sem, amire ugyan úgy hatnak a káros sugarak. Válasszunk külön erre a célra kifejlesztett hővédő sprayket, pakolásokat.

Hidratálás
A szép barna színt nem elég megszerezni, de meg is kell tartani. Igyál sok folyadékot, ami ebben a melegben amúgy is kötelező, valamint minden este hidratáld az egész tested. Válassz vitaminokban gazdag krémet, de erre a célra is számos termék áll a rendelkezésre.
 

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Intimzóna
Montevideó u. 3.
Budapest
Budapest 1037
Phone: 0613234455