intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Bőrápolásási praktikák edzés után

Legtöbbünknek hosszú évek alatt kicsiszolt és jól bevált reggeli és esti szépségápolási rutinja van, ám amikor izzadtan, fáradtan és az intenzív mozgástól endorfinnal telítődve távozunk az edzőteremből, nem biztos, hogy a szakszerű bőrápolás a legfőbb gondunk. Pedig ilyenkor nemcsak az izmaink dolgoznak, hanem a bőrünk is különleges igénybevételnek van kitéve, amit érdemes figyelembe venni.

Felejtsd el a sminket!

Ha úgy gondolod, hogy a tökéletes megjelenéshez a smink is hozzátartozik, és nem vagy hajlandó csupasz arccal mutatkozni nyilvánosság előtt, gondold át újra az álláspontodat. Az edzőteremben ugyanis kifejezetten károsak a dekorkozmetikumok. Ha ugyanis rendesen megizzadsz – márpedig ez a cél -, akkor törvényszerűen elkezd lefolyni az arcodról a festék, és az minden, csak nem vonzó. Ennél is nagyobb baj azonban, hogy elzárja a pórusokat, így akadályozza az izzadást, ami nem túl szerencsés ebben a helyzetben, ráadásul a bőröd szépségét is veszélyezteted ezzel. Épp ezért azzal teszed magadnak a legjobbat, ha edzés előtt gondosan letisztítod az arcod, és hagyod, hogy szabadon lélegezhessen a fizikai igénybevétel alatt. Ha egyenesen a munkából mégy edzeni, legyen nálad sminkeltávolító kendő, hiszen így néhány mozdulattal megszabadulhatsz a sminkedtől.

Ne használj túl meleg vizet!

Egy igazán izzasztó edzés után másra sem vágysz, mint egy jó forró zuhanyra, ami ellazítja munkába fogott izmaidat és csökkenti a fáradtságot. Teljesen érthető ez a törekvés, és az izmaid hálásak is érte, ám a túl meleg víz az izzadt bőrt kiszárítja és irritálja, a végeredmény száraz, húzódó és viszkető bőr lesz. Szavazz inkább a langyos vízre, ha pedig mindenképpen ragaszkodsz a forró zuhanyhoz, utána ne spórolj a hidratáló testápolóval.

Csak kíméletesen!

Ha egy órán keresztül izzadtál, nagy a kísértés, hogy tetőtől talpig alaposan lesikáld a tested, hogy ismét tisztának érezd magad. Érdemes azonban némi önmérsékletet gyakorolni, ugyanis komoly szépségkatasztrófát zúdíthatsz ezzel magadra, főleg, ha rendszeresen megismétled. Használj kímélő sampont és tusfürdőt, amiket finom mozdulatokkal vigyél fel a hajadra és a bőrödre, így biztosíthatod, hogy a bőröd puha és bársonyos maradjon és a hajad se károsodjon.
 

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Intimzóna
Montevideó u. 3.
Budapest
Budapest 1037
Phone: 0613234455