intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Trendek (nem csak) tiniknek

Az aktuális trendeket nagyjából minden korosztály viselheti, a legújabb divatirányzatok ugyanúgy szólnak mind a fiataloknak, mind az idősebbeknek. Tiniként is úgy leszel hiteles, ha a saját magad stílusát is bele tudod vinni az öltözködésedbe!

A szabályok

Az egyik legfontosabb dolog, amit tinédzserként tehetsz, hogy megismerkedsz az aktuális trendekkel. Ezeket megtalálod a legújabb tini magazinokban, az interneten a tiniknek szóló oldalon, de sokszor az is elég, ha megfigyeled, hogy mit viselnek a társaid. Íme, néhány alapvető szabály.

Ne kövesd a szabályokat!
Ez kicsit ugyan ellentmondásosan hangzik, de fontos, hogy megtanuld, hogyan teremthetsz te magad is divatot. Nem azt jelenti, hogy mindennel ellentétesen kell öltözködnöd, amit a divat diktál, hanem csak egy-két dolgot kell kicserélned másra. De legfőképpen ne akarj egyszerre viselni mindent, ami aktuálisan trendi.

Kerüld az utánzást!
Nincs annál rosszabb, mint látni valakit, akinek az öltözködése teljes mértékben lemásolja valaki másét. Főleg, hogy nem is biztos, hogy rajtad is ugyanúgy fog állni az a felső, mint a barátnődön. Az pedig végképp botrány, ha egyszerre jelentek meg ugyanabban a ruhában, senki sem szereti, ha pontosan ugyanaz van rajta, mint a másikon.

Bátran kísérletezz!
Tégy egy virágot a hajadba, köss egy sálat a derekadra övként, nyugodtan kísérletezz, nem kell csak az aktuális divatot követned. Úgy fogsz rátalálni a saját stílusodra, minél merészebben variálod a ruhadarabokat és a kiegészítőket.

Kiegészítő körkép
Az egyik legegyszerűbb és legolcsóbb módja, hogy feldobd a ruhatáradat, ha beszerzel néhány szemet gyönyörködtető kiegészítőt. Így minden nap feldobhatod valami újjal az öltözékedet. A kulcsfontosságú elemek:

Övek: bármilyen is a testalkatod, egy merész öv az egyik legjobb módja, hogy feldobd a megjelenésedet. Lehet puha rózsaszín, babakék vagy pasztell árnyalatú… A lehetőségek tárháza végtelen. Ne ragadj le a szegecses rocker-öv mellett!

Cipők: a csinos cipőkkel is napról napra változtathatsz egy-egy ruha stílusán. Lehet téli csizma, csinos balerinacipellő, platform szandál az évszaknak megfelelően. Nyugodtan szerezz be színes darabokat is, meglátod, hogy sokan megkérdezik majd, hol vetted őket.

Ékszerek: ne ess pánikba, nem kell kiadnod egy csomó pénzt arany és ezüst ékszerekre. Néhány feltűnő bizsuval is feldobhatod az öltözékedet. Vastag karperecekkel, merész medálokkal, nagyobb fülbevalókkal biztosan nem maradsz észrevétlen!

 

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Intimzóna
Montevideó u. 3.
Budapest
Budapest 1037
Phone: 0613234455