Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Rossz bikinit választottál, ha...

 

 

Mi nők, már csak tudjuk, hogy ruhát választani bizony nem könnyű dolog, főként nem bikinit. Íme öt jel, hogy biztosan rosszul döntöttél a vásárlás során!

1. Ha alul kibuggyan a mell, akkor biztosan nem jó méretű bikinit választottál. Ideális esetben a kosárnak vagy a pántnak pontosan a mell vonala alatt kell futnia. Persze ha felül vesz fel természetellenes formát a dekoltázs, az sem jó.


2. A 'minden méretre jó' fazonok a valóságban nem jók mindenkire. Egy átlagos méret szerint készülnek, de akinek nagyobb a melle, azzal könnyen megesik a képen látható baki és egyértelmű lesz, hogy a kosár nem megfelelő: középen, a mellek között eláll a mellkastól és oldalt pedig összepréseli a bőrt, azaz túl kicsi a kosár.

3. Ha túl nagy a méret, akkor megtörténhet az, hogy egyszerűen lecsúszik a felsőrész, pedig ahogy már korábban is említettük, akkor jó a bikini, ha a kosara/pántja pontosan a mell alatt fut.

4. A pánt nélküli bikinikkel is mellé lehet fogni: ez a darab a kis mellű lányoknak áll a legjobban, mivel nagyobb méreteknél egyrészt könnyen kivillanhat alul a mell (mint ahogy a képen is), másrészt pedig ha nem jó a fazon, akkor többet mutathatunk magunkból, mint amennyi elegáns.

5. Talán a leggyakoribb baki az, amikor az alsórésznél egy mérettel kisebbet választunk, ebben az esetben oldalt bevág és a csípőnél ez elég előnytelenül tud festeni. Közhely ez, mégis ezt látni a legtöbb esetben a strandokon. Éppen ezért ne essünk abba a hibába, hogy a leárazásokon csak azt figyeljük, hogy milyen olcsó egy-egy bikini, hiszen ha nem passzol ránk tökéletesen, akkor még 1-2 ezer forint is pénzkidobás érte.{nomultithumb}

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Munkatársak:

Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Felkai Marianna, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kovács –Hain Zsuzsanna, Molnár Miklós, Örkényi Gabriella, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

böngésződ nem támogatja a PDF fájlok olvasását, kérlek töltsd le a gépedre.LETÖLTÉS.

böngésződ nem támogatja a PDF fájlok olvasását, kérlek töltsd le a gépedre.LETÖLTÉS.

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked. Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.
elfogadom