intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Kényelmes magassarkú!?

Mindössze három „apróság” dönt arról, hogy a nők a fellegek közt, vagy épp a pokolban járnak-e.

Francesco Russo cipőtervező: nem csoda, hogy imádja a cipőket, no és persze a szép, kecses női lábakat is legalább ennyire. Épp ezért sosem tenné meg azt a borzalmat, hogy olyan cipőt készít, ami kényelmetlen, vagy ami még rosszabb, töri a lábat. Szerinte a jó magas sarkúnak három fontos pontja van, aminek mindenképpen stimmelnie kell, különben kész a katasztrófa.

Az első és legfontosabb a sarok. Ennek a stabilitásán és merevségén, illetve a rögzítési pontján áll vagy bukik a magas sarkú kényelme: ha nem a megfelelő helyen (pontosan a sarokcsont közepénél) rögzítik a fém sarkakat a cipő talpához, akkor nem lesz megfelelően kiegyensúlyozva. Ez pedig baj, méghozzá azért, mert a nők súlyuk egy részét – olykor – a sarkakon pihentetik. Ha a cipő instabil, ezt nem tehetik meg.

És máris elérkeztünk a legfontosabb ponthoz: a cipők orrához. Ennek is a súlyelosztás miatt van különösen fontos szerepe, hiszen – kényelmes sarkak ide vagy oda – a nők nagy többsége a súlyát a lábának az első részére helyezi, ha magas sarkút visel. Vagyis, ha a cipőjük orra nem megfelelő, azt néhány perc – de legfeljebb egy óra után – azonnal érzik, kellemetlen égő érzés formájában. És akkor a hólyagokról és a bütykökről még nem is beszéltünk.

Ezek után az utolsó fontos rész a cipőnek a hátsó része, ami körbeöleli a női sarkakat. A szakember meg van róla győződve, hogy ha ez a rész jó alapanyagból készült és elég – de nem túl – merev, akkor a cipő kényelmes lesz.

A jó/rossz hír az, hogy mindenkinek másmilyen a lába, így az, aki talál egy számára kényelmes, nem egyedileg készített cipőt, az érezze magát nagyon szerencsésnek. 

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Intimzóna
Montevideó u. 3.
Budapest
Budapest 1037
Phone: 0613234455