intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Egy táska – jövőre is!

Mit szólnál ahhoz, ha ahelyett, hogy megvennéd a szezon legtrendibb táskáját - ami most éppen szőrös vagy flitteres -, egy olyan darabba invesztálnál, amit örökké szeretni fogsz? Most 5 nagyszerű tippel segítünk, hogy megtaláld!

1. A méret a lényeg!

Ha alacsony vagy, akkor elveszhetsz egy nagyobb táska mögött. Ha viszont magas vagy és gömbölyded, mint a gyönyörű Beyoncé, akkor egy aprócska táska nem biztos, hogy eléri a kívánt hatást. Szóval próbáld meg elfogultság nélkül besaccolni a méreteidet, és ennek fényében választani.

2. Figyelj a formára!

Ahhoz, hogy olyan táskát találj, amibe életed végéig szerelmes leszel, az kell, hogy olyan formával rendelkezzen, ami kiegészíti az alakodat. Minél kerekebb a forma, annál strukturáltabb a szerkezet - ezt a mantrád pörgesd a fejedben, amikor vadászni indulsz az igazira!

3. Vigyázz a varrással!

Keress erős, sűrű varrásokat, amik egyenesen futnak, és nincs laza száluk, így biztos lehetsz benne, hogy a kiválasztott darab sosem hagy cserben.

4. Nyit, zár, nyit, zár!

Ezt az egyszerű mozdulatsort ismételgesd a cipzárak, gombok és patentok esetében. Ha valami nem működik olajozottan, akkor állj tovább, mert később csak romlani fog a helyzet.

5. Le a csiricsáréval!

Lehet, hogy most odavagy a szupertrendi díszítésekért, de mi lesz velük jövőre? Inkább maradj a klasszikus daraboknál, és irány a minőségi bőrtáskákkal zsúfolt szekció! Megjelenésedet inkább ékszerekkel, színes cipőkkel vagy egy feltűnő sállal dobd fel.

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Intimzóna
Montevideó u. 3.
Budapest
Budapest 1037
Phone: 0613234455