intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A tengerészkék az új fekete!

Feketét bármikor viselhetünk, épp ezért - bár félve írom le - érthető módon kissé unjuk ezt a klasszikus színt. Ez persze nem jelenti azt, hogy a kis fekete ruha többé nem számít alapdarabnak, csakúgy mint a fekete ceruzaszoknya és az ugyanilyen színű egyszerű garbó! De azért néha más is előkerülhet a szekrényből!

Olykor azonban muszáj váltanunk, méghozzá úgy, hogy a klasszikus színt újragondolva még több fantáziát viszünk az öltözékünkbe. A divat világában is valami hasonló történt, ugyanis a tengerészkék és a hozzá hasonló árnyalatok megtörték a fekete hegemóniáját.

Biztosan akad olyan, aki idegenkedik a kék színtől, és ezt persze megannyi érvvel képes alátámasztani: nem illik a személyiségéhez, a haja vagy épp a szeme színéhez. A tengerészkék nem véletlenül vált a fekete alternatívájává, ugyanis sötétebb árnyalatai inkább hatnak feketének, mint kéknek. Láthattuk a vörös szőnyegen, filmforgatásokon és bemutatókon, egyszóval majdnem minden olyan eseményen, ahol igen nagy számban tűnnek fel a hírességek.

Szabályok nincsenek a tengerészkék viselésére, hiszen épp az az óriási előnye, hogy egyszerre klasszikus, mégis vagány. Egy egyszerű, izgalmas vállmegoldású tengerészkék ruhában nem tűnünk kevésbé elegánsnak, csupán az összhatás lesz jóval izgalmasabb, mint a megszokottnak számító little black dress esetében. 

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Intimzóna
Montevideó u. 3.
Budapest
Budapest 1037
Phone: 0613234455