intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A szex tanulható

Kis közvélemény-kutatásunkból kiderül, hogy a szex még akkor is tanulható, ha az elején minden teljesen reménytelennek tűnik. Hogy mi kell hozzá? Olvass tovább!

A szex tanulható 

Vannak párok, ahol minden elsőre működik. Milyen szerencsések, nem igaz? Ám a többségnek szüksége van egy kis időre ahhoz, hogy összecsiszolódjanak – nemcsak a mindennapokban, hanem a szexuális életben is. Megkérdeztünk 5 nőt, akik lelkes olvasóink, hogy ők mit gondolnak erről?

Dina (22)

Volt egy pasim, aki szűz volt, amikor összejöttünk, és én voltam neki az első. Ő már először mindenre ráérzett, semmit sem kellett neki „tanítanom”. Fantasztikus szerető volt, még én tanultam tőle új dolgokat, saját magamról, a testemről, a vágy fontosságáról. Nem a szex miatt szakítottunk, az biztos.

Vera (28)

Hiszek abban, hogy a jó szexhez kellenek igazi, mély érzelmek is. Akivel ez nincs meg, azzal a szex sem lehet jó. Eddig két hosszabb kapcsolatom volt, olyanok, amelyekben tényleg igazi érzelmek, igazi szerelem volt. A szex mindkét esetben nagyon jól működött köztünk, ám, amikor elmúlt az érzelem, a szex kezdett rutinszerűvé válni. Soha nem a technikával volt a gond, nem is a vággyal, inkább a mögötte lévő lelki dolgokkal.

Jázmin (25)

Az exem nem volt egy lepedőakrobata. Egyszerűen nem az ő világa volt a szex, azt hiszem. Az együtt töltött néhány év alatt azonban ráéreztünk egymásra. Olyan erős volt az egymás iránt érzett szerelmünk, hogy túl tudtam lépni azon, hogy nem egy tehetség a szex területén. Igazából belejött, a végére már nagyon tudta, hogy mit, hogyan csináljon, hogy nekem jó legyen. Ennek ellenére szétmentünk, aminek csak részben volt oka a szex.

Franciska (30)

Tapasztalataim szerint, a szex tanulható. A lényeg az, hogy a szexpartnerek között meglegyen a kémia. Ha nincs egy alapvető vonzalom, ami továbbviszi a dolgot, akkor úgysem tudnak egymásra hangolódni, a szex nem lesz olyan, mint azzal a partnerrel, akinek már az illata is arra késztet, hogy letépjem róla az inget. Ha valaki kicsit ügyetlenebb a szexben, akkor a partnerének az a feladata, hogy rávezesse a helyes útra, segítse az együttlétet. A tapasztaltabb félnek kell átvennie az irányítást, és az a fél simán lehet a nő.

Rozina (21)

Elég későn, 20 éves koromban veszítettem el a szüzességem, teljesen tapasztalatlan voltam. A barátom segített, ő már volt előttem mással. Számomra az első alkalom szörnyű volt. Nem fájt, vagy ilyesmi, hanem hülyén éreztem magam közben. Szégyelltem magam, mert tudtam, hogy ő már tapasztaltabb, én meg semmit sem tudtam, csak elméletben. Azonban ő segített megélni, átérezni, hogy milyen jó a szex. Azt hiszem, jó, ha a férfi tapasztalt, és tiszteli a nőt, így irányítja. Valószínűleg akkor is jó lett volna vele, ha már nekem sem ő az első.

Adri (26)

Mindenki tapasztalatlanságán lehet javítani. A fontos a kölcsönös türelem és tisztelet. A szerelem szerintem nem alapfeltétel a szexhez, de javíthatja a dolgot. A vonzalom viszont nagyon fontos. A szex minősége azon múlik, hogy mennyire erős ez a fizikai vonzalom. Ha nagyon erős, akkor olyan érzelmek szabadulhatnak fel szex közben, amire nem is számítunk.

Kövess minket továbbra is, mert nemsokára 6 férfi véleményével jövünk.

Ligeti Anna

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.