intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A szex egy idősebb férfival…

Amikor a barátnőmnek beszámoltam legújabb hódításomról, kiakadt. Hogy miért is? Talán azért mert a férfi, akivel összehozott a sors akár az apám lehetne, vagy azért, mert a vele egy éjszaka átélt orgazmusok száma megegyezik az életkorommal?

68e454f7fdf7e4a696d1d6c2eb2aa346 W773Határozottan állíthatom, a barátnőm kezdeti zavarodottsága a hír hallatán elillant, amikor elmeséltem a pikáns részleteket. Talán minden nő olyan kényeztetésre vágyik, amit én kaptam meg attól a férfitól? Vagy csak egyszerűen maga a férfi volt ilyen érzékeny minden rezdülésemre? Nem tudhatom, de az biztos, szeretkezni egy idősebb férfival, mindenképpen élménynek számít.

Először én is zavarban voltam, amikor megismerkedtem vele. Jóval idősebb volt nálam, és nem tudtam mire vélni közeledését. Persze ilyenkor eszébe jut az embernek a sztereotípia, hogy az idősebb pasik a fiatal bigékre buknak, hisz ők szebbek, feszesebbek, csinosabbak, mint az ő korukbeli nők, és jobban bírják a tempót. Persze ez nem minden esetben igaz, hisz az idősebb nők némelyike mögött elbújhatnék, de tény: félelemmel töltött el a gondolat, hogy ennek a férfinek a játékszere legyek. Mindeközben a fejemben motoszkált a kérdés: vajon mi játszódhat le az ő fejében? Csak szex és más semmi? Talán pont ez a titokzatosság keltette fel az érdeklődésemet iránta, és beszéltem meg vele találkozót egy péntek estére.

Az első, ami megfogott benne, a határozottsága. Nem a korombeli férfiemberek félénk tartózkodó magatartása volt ez, hanem igazi férfias kiállás, a „tudom, mi kell a nőnek” kisugárzás, minden beképzeltség nélkül. Egyszerűen a tapasztalatai alapján olyan gondolkodása és véleménye volt a nőkről, ami vonzott. Megerőltetés nélkül hagyta, hogy egyszerűen csak nő legyek mellette, a magam félszegségével és bátortalanságával. Nem kellett részt vennem az este irányításában, ő döntött, én pedig vele mentem. Sétáltunk, beszélgettünk és rájöttem nincs köztünk szakadék. Értelmesen beszélgettünk, nem éreztem egy percig sem, hogy ne lennénk egy hullámhosszon. Ez pedig megijesztett. Mégis, mikor odahajolt és megcsókolt, úgy éreztem magam, mint egy tini, aki élete első csókját kapja. Elvarázsolt, és boldogan mondtam igent, mikor felhívott magához.
Vajon a tapasztaltsága nyűgözött le? Vagy a viselkedése? Már nem tudom. Az érzések összemosódnak. Amikor a barátnőmnek elmeséltem, miket műveltünk az ágyban, rájöttem, azért nézett rám furcsán, mert amit mondtam, nem volt sem különleges, sem extrém, sem rendkívüli. Egyszerű szeretkezés volt a miénk. Nem állt szándékában sem odabilincselni az ágyhoz, sem olyan pózban csinálni a dolgot, amit a fiatalságomból adódó hajlékonyságom megengedett volna. Egyszerűen csak szeretett. Odaadóan, csillapíthatatlanul és szenvedélyesen.

A barátnőm csodálkozó tekintettel tette fel a kérdést: - És? Minden pasassal lehet így szeretkezni. Nem csak az idősebb férfi lehet ilyen odaadó szerető. A korunkbeliek között is jócskán akadnak ilyenek. Egy pillanatig tétováztam, majd azt válaszoltam, hogy téved. Az idősebb férfi nem a kora miatt tud jobb szerető lenni, hanem a tapasztaltsága miatt, ami a fiatalabbaknak nincs meg, hisz ők még nem tudtak olyan sokféle kapcsolatot megélni. Emiatt másképp néznek a nőkre, mint az olyan férfi, akinek már többel volt dolga. Talán emiatt lehet vonzó egy fiatal lánynak egy idősebb férfi, mert ő már tudja, „mitől döglik a légy”. Egy korunkbeli is lehet jó az ágyban, odaadó és figyelmes, de nem tapasztalt és sokrétűen gondolkodó férfiként közelít, hanem egy új tapasztalatot kereső ifjú hevességével.

Mikor magamhoz tértem a kimerítő éjszaka után, ránéztem a mellettem szundikáló férfira, elmosolyodtam. Boldog voltam. Ez volt aztán a szex, az idősebb férfival.
 

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.