intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A „szeretlek” a legszebb szó?

A „szeretlek” a legszebb szó?

Ugye te is voltál már úgy, hogy valakit annyira szerettél, hogy bármit megtettél volna érte? Ugye háttérbe szorítottad önmagad, hogy első helyre tehesd őt.

A „szeretlek” a legszebb szó?

Sokszor erődön felül teljesítettél, igaz? Segítetted, alkalmazkodtál hozzá, megtettél mindent, ami tőled telt. Az életben nagyon sok olyan helyzet adódik, amikor áldozatokat kell hoznunk. A család, a barátok, a párkapcsolat gyakran megköveteli ezt tőlünk.

Egy valamire azonban nagyon kell figyelni: arra, hogy ez az áldozatkészség ne alakuljon át önfeláldozásba. Ügyelnünk kell arra, hogy saját magunkat ne mossuk le, mindig legyen idő önmagunkra is.

Az élet mindig tartogat olyan szituációkat, amikor az énünket háttérbe szorítjuk. Ez tesz bennünket alkalmassá a társas kapcsolatokra. Azonban ez nem jelenti azt, hogy az életünknek erről az áldozatról kell szólnia minden pillanatban. Főleg akkor tragikus ez, ha csak mi adunk, és tetteinkért nem kapunk és nem is várunk cserébe semmit.

A kapcsolataidban te vagy az, aki minden idejét arra szánja, hogy a partner kívánsága szerint történjen minden? Állandóan készenlétben vagy, soha nem mondasz nemet semmire. Mindent megbocsátasz, aggódsz és törődsz. Azt gondolod, hogy a párod megteszi érted ugyanezt. De vajon megtenné? Bármikor félretenne bármit a te érdekedben?

Lehet, hogy ő az a típus, akinek olyan ember kell, mint te, azaz egy áldozatkész típus, egy feladó lélek, akit könnyen tud irányítani, könnyen tudja elvenni, ami – szerinte – megilleti. Lehet, hogy te észre sem veszed, az is lehet, hogy neked ez kell. Lehet, hogy egy olyan emberre van szükséged, akiért feláldozhatod magad. Vannak olyan emberek, akiknek szükségük van egy olyan személyre, akiért adhatnak. Ezek az emberek jóindulatúak, lelkiismeretesek, odaadók és általában nagyon befolyásolhatók. Azok az emberek pedig, akik ezt kihasználják, általában nagyon jól irányítanak az életben, jól keverik a kártyákat, jól manipulálnak, sokszor képesek még zsarolni is, de ezt általában nem tudatosan teszik. Olyan viszonyt alakítanak ki, amelyben a másik felet totálisan felemésztik. Ilyenkor jöhetnek elő olyan párkapcsolati problémák, amelyek általában nehezen oldhatók meg, sokszor párterapeutára lenne szükség. Az önfeláldozó fél olyan sokáig képes szenvedni, mígnem senkinek kezdi érezni saját magát. Még betegségek is előjöhetnek nála, amit ez a helyzet vált ki.

A „szeretlek” csak abban az esetben a legszebb szó, ha kölcsönös. Ha nem kell érte feláldozni önmagad. Ehhez azonban meg kell tanulnod néha nemet is mondani. Nem lehetsz saját magad ellensége, nem élhetsz egy olyan kapcsolatban, ami felőröl, nem ad semmit neked önmagadért cserébe.

Félre kell tenned a félelmeidet azzal kapcsolatban, hogy a partnerednek csak akkor felelhetsz meg, ha szőröstől-bőröstől neki adod magad, az időd, az egész éned, és elfelejtesz élni. Egy ilyen kapcsolatban elfogysz, elfogynak az érzelmeid is, és egy gép maradsz, aki mindent odaadott már a nemlétező szerelemért. Emeld fel a fejed, nézz előre, és csak olyan kapcsolatban maradj benne, amely ad is, nem csak kér.

Ha kérdésed van a témával kapcsolatban, keresd fel online rendelésünket, ahol anonim maradhatsz. Kattints ide!


Nem csak a Fognyűvő Manócska miatt kell fogat mosni!
Nem csak a Fognyűvő Manócska miatt kell fogat mosni!
Látni és látszani – szex közben
Látni és látszani – szex közben
Stressz és szex – az állandó kapcsolat
Stressz és szex – az állandó kapcsolat
5 tény az  önkielégítésről
5 tény az önkielégítésről
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.