intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A szerelem örök

A szerelem örök

„A szerelem nem lesz majd valamikor, nem napról napra érik. Nem. A szerelem nem lesz, hanem van. Egy napon, amikor nem is számítasz rá, amikor minden ugyanúgy indul, mint máskor, vagy éppen egy nagyon rossz, fárasztó nap után megérkezik, és tornádóként felkap. Nem tudsz ellenkezni, nem tudsz ellenállni. Ő az erősebb. Csak egyet tehetsz: engeded. Hagyod, hogy vigyen, repítsen, hogy szállj vele. És bízol benne. Nem véletlenül jött, nem véletlenül most. Mert ez nem csak vihar. Ebben a viharban van valami. Valaki. Valaki, akit vártál.” (Csitáry-Hock Tamás)

Mindig is hittem abban, hogy a szerelem nem olyasmi, ami a fotelban ülve, csak magától kialakul. Olyan valakivel nem teljesedhet be, akivel nem élted át azt az érzést, amit a fenti – egyébként nagyon is igaz – idézet megvilágít: azt a vihart, a mindent elsöprő cunamit. Olyan ez, mintha saját magad akarnád elsüllyeszteni, de egyszer csak felkap valami, egy olyan érzés, amivel eleinte nem is tudsz mit kezdeni.

Aztán persze rajtad múlik, hogy hagyod-e, hogy ez a mindent elsöprő hév hosszú távra is magával ragadjon. Vallom, hogy ezt a nagy érzést nem éljük át túl sokszor életünkben, ám vannak, akiknek többször is megadatik. Akik csak egyszer élik át, nekik vagy egy életre szól, vagy olyan szerencsétlenül alakult az életük, hogy a boldogság elkerüli őket. Akik többször is átélik, azok vagy olyan csapongó lelkek, hogy egyszer nem elég, mégsem találták meg azt, akit kerestek, vagy a kapcsolat vége után képesek befogadni a szerelmet újra és újra. Ki-ki maga döntse el, hogy melyik a jobb verzió.

Az az egy dolog garantált, hogy az első ilyen élmény életed végéig nyomot hagy benned, mindig emlékezni fogsz az első, komolyan lélekig hatoló érzésre, az éjszakai sírásokra, a hiányától való szenvedésre. És persze emlékezni fogsz a csókokra, az ölelésekre, az első szexuális élményre vele. Ezek mind-mind nagyon meghatározó pillanatok, momentumok az életünkben.

Mostanában olyan rosszul érzem magam, mert ha körülnézek, mást sem látok magam körül, csak szakítást és válást. Nagyon kevés az olyan kapcsolat, amely a viszontagságok ellenére is megmaradt, a felek kitartottak egymás mellett. Az élet nem fenékig tejfel – tartja a közhelyes mondás. Ez a szerelemmel és a házassággal, az együttéléssel is így van. A mindennapok fel tudják őrölni az embert, a partnert, a szeretőt, a társat. Olyankor kell, hogy valaki álljon mellette, ne pedig hátráltassa az egészet. Sokszor azonban mindketten inkább a megviseltek táborát erősítik, és meggyengül a kapcsolat.

Ennek ellenére hiszem még mindig, hogy az örök szerelem létezik! Van, aki egész életén át boldog azzal, akivel először elsodorta a vihar. Kevesen lehetnek ezek a szerencsések, de léteznek. A mai életvitel, életstílus azonban nem kedvez a szerelemnek. Valahogy nem akarja hagyni, hogy a szerelem uralkodhasson egy kapcsolatban. Ez sok minden miatt lehet így, de az csak a két félen múlik, hogy hagyják-e magukat legyőzni a külső tényezők által, vagy ellenállnak, és megőrzik azt az érzést, amit egymás iránt táplálnak. Csak rajtuk múlik, hogy az együtt megkezdett úton együtt haladnak-e tovább, vagy elválnak az útjaik, és ez által ők maguk is. Egyedül sosem könnyű, szingliként nem boldog senki. Ideig-óráig persze lehet felszabadító, de a magányos estéken, amikor gombóc van a torkodban az egyedüllét szorításától, akkor eszedbe jut a mindent elsöprő, a mindent felborító, a világot a sarkaiból kifordító szerelem.

És amíg egy embernek is eszébe jut, hogy milyen jó szeretni, addig a szerelem él.


Tarjáni Rita


G-pont, a férfiak örömforrása
G-pont, a férfiak örömforrása
Nőtt vagy csökkent a libidód a karanténban?
Nőtt vagy csökkent a libidód a karanténban?
Idegesítő tulajdonságok az ágyban – Neked is van?
Idegesítő tulajdonságok az ágyban – Neked is van?
A srác komolyan gondolja?
A srác komolyan gondolja?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.