intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A szépség belülről fakad: praktikus tippek nőknek!

A nők számára kivételesen fontos, hogy gyönyörűnek érezzék magukat, hiszen a femininitás és a gyönyörűség szorosan összekapcsolódnak - és itt most mindegy, hogy egy fiatal lányról, vagy egy érett asszonyról beszélünk. Mindenki szeretne gyönyörű lenni, és nem csak azok a nők szeretnék tudni, hogyan lehet ezt elérni, akik csúnyának érzik magukat.

408bc370e3661648ede7db020d8bf21e W773Mert még a gyönyörű nők is szeretnének ugye még gyönyörűbbek lenni, és ezért igen sok energiát fektetnek abba, hogy fizikai megjelenésüket javítsák. Rengeteg időt töltenek a legjobb arckrém, smink, ruha, stb. kiválasztásával. Ezek a szépségápolási termékek azonban csak átmenetileg hitetik el velük, hogy gyönyörűbbek, vonzóbbak lettek. Ha szeretnénk tartós eredményt, akkor belül kell változtatnunk, nem pedig kívül. Belülről kell magunkat széppé tennünk, nem pedig kívülről.

Ha szeretnénk belső szépségünket fokozni, önbizalmunk és hitünk nagy segítségünkre lesz, hiszen csak ezek segítségével formálhatjuk személyiségünket ellenállhatatlanná. A megfelelő táplálkozás, rendszeres sport, bőr- és hajápolás szintén igen fontosak, de az talán még lényegesebb, hogy a megfelelő gondolatokat ápoljuk magunkban. Íme néhány egyszerű tipp, hogyan is érhetjük el ezt:
Kerüljük a negatív energiákat! Ne hagyjuk, hogy eluralkodjon rajtunk az irigység, ha valaki hírest, sikerest, vagy nagyon vonzót, gazdagot látunk. Ne beszéljünk másokról negatívan, mert az is egy negatív hullámot indít el agyunkban. Próbáljuk meg magunkban felfedezni a kiemelkedően jó tulajdonságainkat, és érezzünk hálát, hogy ilyen szépek, okosak, találékonyak, stb. vagyunk. Elégedettségünk átsugárzik megjelenésünkön, és belülről fogunk tündökölni. Sajnos mindig fogunk olyan emberekkel találkozni, akik hibáinkat próbálják keresni és felszínre hozni. Ez ellen nem tudunk mit tenni, csak annyit, hogy nem törődünk az ilyen negatív megnyilvánulásokkal. Ha lehet, kerüljük az ilyen embereket.

Ne kritizáljuk magunkat! Mindannyiunkban rejtőzik egy kritizáló én, aki kétségeket, gátlásokat ébreszt bennünk, és elveszi önbizalmunkat, csökkenti önbecsülésünket. Igen fontos, hogy megtanuljuk az ilyen irányú gondolatainkat elengedni. Ne akadjunk fenn, ne hagyjuk, hogy negatív irányba sodorjanak. Egyszerűen ne hagyjuk, hogy saját ellenségünk legyünk!
Fogadjuk el hibáinkat! Ne szánjunk túl sok időt megjelenésünk azon részeire, melyekkel nem vagyunk elégedettek. Helyette figyeljünk inkább azokra, melyeket szeretünk magunkon. Ne törődjünk az olyan megjegyzésekkel, melyek erősítik gátlásainkat, inkább nyissuk ki fülünket és halljuk meg azokat, melyek dicsérően szólnak rólunk! Persze fontos, hogy szépségünkért tegyünk is közben. Ápoljuk bőrünket megfelelően, mozogjunk, hogy fittek maradjunk, és ha szükséges vessünk be valamilyen “csodafegyvert”, hogy azt a fránya 1-2 centit lefaragjuk a combunkból. Ha mindent megteszünk, ami csak tőlünk telik, könnyebben tudjuk majd elengedni a fülünk mellett a romboló kritikát.
Engedjük, hogy szenvedélyünk vezéreljen! Fedezzük fel, mi az amivel a leginkább imádunk foglalkozni. Ez lehet gyermekünk, keresztrejtvényfejtés, valamilyen kreatív hobbi (pl. lakásdíszítés, fotózás, stb.) - akármi, ami elfeledteti velünk az idő múlását. Szánjunk kedvenc elfoglaltságunkra hetente legalább 1-2 órát, és meglátjuk, mennyivel könnyedebben, boldogabban viszonyulunk majd az életez. Ha boldogak vagyunk, azzal pedig lelkünk fiatalodik, és ha lelkünk változik, az külsőnkön is mindig megmutatkozik.
Mint láthatjuk, ha szeretnénk nem csak kívül, hanem belülről is gyönyörűnek érezni magunkat, ahhoz bizony komoly erőfeszítéseket kell tennünk. Figyelnünk kell, nehogy letérjünk a helyes vágányról, és keresnünk kell az olyan forrásokat, melyek belső elégedettségünket táplálják. Aki belülről szép, az kívülről is gyönyörű, mindegy milyen sminket vagy ruhát visel.

 

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.