intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A prosztata mint férfi G-pont

A prosztata mint férfi G-pont

A nők egyik legérzékenyebb erogén zónáját, a G-pontot sokan csak úgy kezelik, mint valami városi legendát. Mások szerint pedig nagyon is létezik. A férfiak esetében eddig ilyesmiről nem nagyon volt szó, pedig nekik is van egy pont a testükön(ben), amely hihetetlen gyönyörök forrása.

A prosztata mint férfi G-pont

A férfiak számára eddig ismeretlen, fantasztikus orgazmusélményt jelent a prosztata masszírozása. Sajnos azonban a férfiak többsége ódzkodik attól, hogy valaki a végbélnyílásában tapogatózzon. Pedig ez a kis szerv igencsak fel tudja dobni a szexuális együttléteket.

A férfi G-pont

A prosztata egy gesztenye alakú és nagyságú szerv. Simaizmokból és mirigyekből áll. A közelében találhatók a merevedés kialakulásában szerepet játszó idegrostok.

A nők G-pontja a hüvelyfalon helyezkedik el, kb. 2-5 cm-re a hüvelynyílástól. Hatalmas élményt okoz a stimulálása. Ugyanígy működik a férfiak G-pontja is. Hasonló élményt ad, mint a női G-pont. A prosztatán található, kb. 5-8 cm-re a végbélnyílástól.

Nem mindenki szereti

Vigyázz, mert érzékeny területre tévedtél! Fontos, hogy mielőtt azzal próbálkozol, hogy izgatni kezded a párod prosztatáját, beszéljétek meg, hogy ő hogyan viszonyul az egészhez. Előfordulhat, hogy a szerelmed zsigerből elutasítja a végbélnyílása érintését, szemérmes, vagy csak egyszerűen nem akarja. Ha így van, nem érdemes erőltetni a dolgot. Ám az is lehet, hogy nyitottabb, és szívesen kalandozna azon a területen is. Ha ez a helyzet, indulhatsz is egy kis felfedezőútra.

Hogyan csináld?

Ha a párod egyértelmű jelét adta annak, hogy szeretné kipróbálni a gyönyör ilyetén formáját is, akkor először is meg kell találnod a prosztatát. Nem olyan nehéz, mint gondolnád. Fektesd a szerelmed a hátára, és kérd meg, hogy kissé húzza fel a lábát. Így könnyebb dolgod lesz. Használj jó minőségű síkosítót, hogy véletlenül se okozhass fájdalmat. Hatolj be a végbélnyíláson az ujjaddal, és tapogatózz a hasfal oldalán, míg meg nem találsz egy gesztenye nagyságú csomót. Ez a prosztata.

Gyengéd nyomással, kis masszírozással indíthatod a stimulálást. Kalandozz bátran, de gyengéden, mert nagyon érzékeny területen jársz. A síkosító nagyon fontos.

Ezen a téren is össze kell szokni, ahogy minden másban is. Lassan haladj, nehogy valami rosszul alakuljon. Ha már gyakorlottabbak vagytok, akkor lehet próbálkozni esetleg, hiszen úgyis jelzi a szerelmed, ha valami nem esik jól neki.

Valószínűleg azonban nagyon hálás lesz neked ezért az élményért, és az egetrengető orgazmusért.

Később akár variálhatod is a prosztata izgatását egy kis orális élményszerzéssel. A párod nem jut majd szóhoz.


Az éretlen férfi „szerelme”
Az éretlen férfi „szerelme”
7 árulkodó jel, hogy a pasid szerelmes beléd
7 árulkodó jel, hogy a pasid szerelmes beléd
Amikor egy éjszaka után már nem kell a nő – 3 oka is lehet
Amikor egy éjszaka után már nem kell a nő – 3 oka is lehet
5 dolog, amit nem tudtál a meztelenül alvásról
5 dolog, amit nem tudtál a meztelenül alvásról
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.