intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A prosztata mint férfi G-pont

A prosztata mint férfi G-pont

A nők egyik legérzékenyebb erogén zónáját, a G-pontot sokan csak úgy kezelik, mint valami városi legendát. Mások szerint pedig nagyon is létezik. A férfiak esetében eddig ilyesmiről nem nagyon volt szó, pedig nekik is van egy pont a testükön(ben), amely hihetetlen gyönyörök forrása.

A prosztata mint férfi G-pont

A férfiak számára eddig ismeretlen, fantasztikus orgazmusélményt jelent a prosztata masszírozása. Sajnos azonban a férfiak többsége ódzkodik attól, hogy valaki a végbélnyílásában tapogatózzon. Pedig ez a kis szerv igencsak fel tudja dobni a szexuális együttléteket.

A férfi G-pont

A prosztata egy gesztenye alakú és nagyságú szerv. Simaizmokból és mirigyekből áll. A közelében találhatók a merevedés kialakulásában szerepet játszó idegrostok.

A nők G-pontja a hüvelyfalon helyezkedik el, kb. 2-5 cm-re a hüvelynyílástól. Hatalmas élményt okoz a stimulálása. Ugyanígy működik a férfiak G-pontja is. Hasonló élményt ad, mint a női G-pont. A prosztatán található, kb. 5-8 cm-re a végbélnyílástól.

Nem mindenki szereti

Vigyázz, mert érzékeny területre tévedtél! Fontos, hogy mielőtt azzal próbálkozol, hogy izgatni kezded a párod prosztatáját, beszéljétek meg, hogy ő hogyan viszonyul az egészhez. Előfordulhat, hogy a szerelmed zsigerből elutasítja a végbélnyílása érintését, szemérmes, vagy csak egyszerűen nem akarja. Ha így van, nem érdemes erőltetni a dolgot. Ám az is lehet, hogy nyitottabb, és szívesen kalandozna azon a területen is. Ha ez a helyzet, indulhatsz is egy kis felfedezőútra.

Hogyan csináld?

Ha a párod egyértelmű jelét adta annak, hogy szeretné kipróbálni a gyönyör ilyetén formáját is, akkor először is meg kell találnod a prosztatát. Nem olyan nehéz, mint gondolnád. Fektesd a szerelmed a hátára, és kérd meg, hogy kissé húzza fel a lábát. Így könnyebb dolgod lesz. Használj jó minőségű síkosítót, hogy véletlenül se okozhass fájdalmat. Hatolj be a végbélnyíláson az ujjaddal, és tapogatózz a hasfal oldalán, míg meg nem találsz egy gesztenye nagyságú csomót. Ez a prosztata.

Gyengéd nyomással, kis masszírozással indíthatod a stimulálást. Kalandozz bátran, de gyengéden, mert nagyon érzékeny területen jársz. A síkosító nagyon fontos.

Ezen a téren is össze kell szokni, ahogy minden másban is. Lassan haladj, nehogy valami rosszul alakuljon. Ha már gyakorlottabbak vagytok, akkor lehet próbálkozni esetleg, hiszen úgyis jelzi a szerelmed, ha valami nem esik jól neki.

Valószínűleg azonban nagyon hálás lesz neked ezért az élményért, és az egetrengető orgazmusért.

Később akár variálhatod is a prosztata izgatását egy kis orális élményszerzéssel. A párod nem jut majd szóhoz.


A szexualitás mint menekülés? A tinédzserkori szexualitásról
A szexualitás mint menekülés? A tinédzserkori szexualitásról
Ha nem vagy még kész a szexre, csak mondd el neki!
Ha nem vagy még kész a szexre, csak mondd el neki!
Gyermekkorunkban tanult kötődési mintánk hatással van a szexuális életünkre
Gyermekkorunkban tanult kötődési mintánk hatással van a szexuális életünkre
5 szex utáni furcsaság – Miért fáj, vérzik, ég?
5 szex utáni furcsaság – Miért fáj, vérzik, ég?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.