intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A nők vágyai 20, 30 és 40 éves korban

A nők vágyai 20, 30 és 40 éves korban

Fiatal korodban még egészen mások a vágyaid a szexben, mint akkor, amikor már egy-két gyermek szaladgál körülöttetek, és az együttléteket gyorsan kell megoldani. Nőknél talán még jobban elkülönülnek az egyes életszakaszok, mint a férfiak esetében.

Ez kell a nőnek 20+ évesen

A húszas éveiben a női test a legjobb állapotban van. Ilyenkor a szexualitás nagyon jól működik, mivel a vérkeringés kiváló, ami befolyásolja azt. Ebben az életkorban szabadok a nők, szeretnek új dolgokat kipróbálni, szeretnek irányítani a szexben. Élvezik, hogy egyetlen pillantásukkal befolyásolhatják a férfiakat. Az előjáték ebben az életkorban nem a legfontosabb dolog, a nők ilyenkor szeretik a mindent bele dolgokat.

Ez kell a nőnek 30+ évesen

Ebben az életkorban határtalan a nők önbizalma az ágyban. Már tapasztaltabbak, és jobban ismerik a férfiakat is. Az orgazmus a nők harmincas éveiben igenis elvárt "tartozéka" az együttléteknek. Többnyire ekkorra már tartós kapcsolatban élnek, bíznak a párjukban, és egy új kapcsolatban is fel merik vállalni a vágyaikat. Az előjáték felértékelődik, fontos kiegészítője a szexuális együttléteknek, mert ilyenkor már jobban vágynak a nők a kötődésre.

Ez kell a nőnek 40+ évesen

A szexuális tapasztalat ebben az életkorban már igen nagy, nincsenek suta próbálkozások. A vágyakat azonban a hormonok irányítják. Ekkor már elkezd csökkenni az ösztrogén szintje, hiszen közeledik a menopauza. A másik fontos, a szexuális vágyért felelős hormon, a tesztoszteron szintje viszont még egy darabig nem változik. Ennek köszönhető, hogy a negyvenes éveikben járó nők imádják és kívánják is a szexet. Szabadság is adódik, hiszen ekkorra a gyerekek is nagyobbak már, így sokkal könnyebb egy-egy hosszabb szeretkezést beiktatni a mindennapokba. Általában ilyenkorra a nők már sokkal jobban megtanulják élvezni a szexet, mint a korábbi éveikben. Ismerik már a saját testüket és a vágyaikat is. Már nem akarnak játszadozni, nem akarják azzal húzni az időt, hogy arra várnak, míg a partnerük kiismeri őket. Inkább nyíltan beszélnek arról, mi jó nekik az ágyban. A mennyiség helyett a minőségre, a nyugodt, kiegyensúlyozott, szereteten alapuló szexre nyitottak. Ekkor már nem vágynak gyors menetekre, kivéve, ha fűszert akarnak vinni a szexuális életükbe.

A nők szeretik, ha a férfi határozott, de nem agresszív az ágyban. Ugyanakkor szeretnek irányítani is, és élvezik, ha a férfi megbabonázva néz rájuk, annyira ég benne a vágy.

 

Tarjáni Rita


4 ok, amiért soha ne színleld az orgazmust
4 ok, amiért soha ne színleld az orgazmust
A szerelem férfi szemmel
A szerelem férfi szemmel
Lehet jól vagy rosszul csókolni?
Lehet jól vagy rosszul csókolni?
A szex és a szerelem egymáshoz való viszonya 
A szex és a szerelem egymáshoz való viszonya 
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.