intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A nők vágyai 20, 30 és 40 éves korban

A nők vágyai 20, 30 és 40 éves korban

Fiatal korodban még egészen mások a vágyaid a szexben, mint akkor, amikor már egy-két gyermek szaladgál körülöttetek, és az együttléteket gyorsan kell megoldani. Nőknél talán még jobban elkülönülnek az egyes életszakaszok, mint a férfiak esetében.

Ez kell a nőnek 20+ évesen

A húszas éveiben a női test a legjobb állapotban van. Ilyenkor a szexualitás nagyon jól működik, mivel a vérkeringés kiváló, ami befolyásolja azt. Ebben az életkorban szabadok a nők, szeretnek új dolgokat kipróbálni, szeretnek irányítani a szexben. Élvezik, hogy egyetlen pillantásukkal befolyásolhatják a férfiakat. Az előjáték ebben az életkorban nem a legfontosabb dolog, a nők ilyenkor szeretik a mindent bele dolgokat.

Ez kell a nőnek 30+ évesen

Ebben az életkorban határtalan a nők önbizalma az ágyban. Már tapasztaltabbak, és jobban ismerik a férfiakat is. Az orgazmus a nők harmincas éveiben igenis elvárt "tartozéka" az együttléteknek. Többnyire ekkorra már tartós kapcsolatban élnek, bíznak a párjukban, és egy új kapcsolatban is fel merik vállalni a vágyaikat. Az előjáték felértékelődik, fontos kiegészítője a szexuális együttléteknek, mert ilyenkor már jobban vágynak a nők a kötődésre.

Ez kell a nőnek 40+ évesen

A szexuális tapasztalat ebben az életkorban már igen nagy, nincsenek suta próbálkozások. A vágyakat azonban a hormonok irányítják. Ekkor már elkezd csökkenni az ösztrogén szintje, hiszen közeledik a menopauza. A másik fontos, a szexuális vágyért felelős hormon, a tesztoszteron szintje viszont még egy darabig nem változik. Ennek köszönhető, hogy a negyvenes éveikben járó nők imádják és kívánják is a szexet. Szabadság is adódik, hiszen ekkorra a gyerekek is nagyobbak már, így sokkal könnyebb egy-egy hosszabb szeretkezést beiktatni a mindennapokba. Általában ilyenkorra a nők már sokkal jobban megtanulják élvezni a szexet, mint a korábbi éveikben. Ismerik már a saját testüket és a vágyaikat is. Már nem akarnak játszadozni, nem akarják azzal húzni az időt, hogy arra várnak, míg a partnerük kiismeri őket. Inkább nyíltan beszélnek arról, mi jó nekik az ágyban. A mennyiség helyett a minőségre, a nyugodt, kiegyensúlyozott, szereteten alapuló szexre nyitottak. Ekkor már nem vágynak gyors menetekre, kivéve, ha fűszert akarnak vinni a szexuális életükbe.

A nők szeretik, ha a férfi határozott, de nem agresszív az ágyban. Ugyanakkor szeretnek irányítani is, és élvezik, ha a férfi megbabonázva néz rájuk, annyira ég benne a vágy.

 

Tarjáni Rita


Csak szex, semmi érzelem? – Szexkapcsolatban éltem | Kira története
Csak szex, semmi érzelem? – Szexkapcsolatban éltem | Kira története
És te? Kit választanál?
És te? Kit választanál?
Ahogy eszik, úgy szexel
Ahogy eszik, úgy szexel
A hűtlenségről
A hűtlenségről
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.