intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A Napra lehet nézni, de rád nem… - 2. rész

A Napra lehet nézni, de rád nem… - 2. rész

Cikkünk első részében férfiakat kérdeztünk arról, mitől szép számukra egy nő. No, de nem mehetünk el a nők mellett sem kérdés nélkül. Kíváncsiak voltunk arra is, hogy mitől jó pasi egy férfi – női szemmel.

A Napra lehet nézni, de rád nem… - 2. rész

Akár hiszed, akár nem, a férfiak is nagyon, de nagyon szeretnék tudni, mi indít be egy nőt, mitől tetszenek nekünk a pasik, és mi az, ami kevésbé jön be. Íme, 10 nő válasza a kérdésre.

  1. Angelika (38)

Egy jó pasi mitől jó? Nehéz kérdés. Engem lázba hoz, ha egy férfinak jó kemény a feneke, és jól bele lehet markolni. Szeretem, ha jól áll rajta a farmer, és totál beindulok, ha egy boxerben is jól mutat a hátsó fertály.

  1. Dóri (29)

Számomra a pasi a korától lesz jó pasi. Még nem találkoztam olyan férfival, akire 40 éves kor alatt azt tudtam volna mondani, hogy jó pasi, tetszik. Nem tudom, lehet, hogy a tapasztalat, az élet teszi ezt egy férfival, mert mindaz, amit már átélt,  látható rajta. Ez szexi, és férfivá teszi a férfit.

A Napra lehet nézni, de rád nem… - 2. rész

  1. Borbála (50)

Nekem a férjem a jó pasi. Fontos, hogy milyen a lelke. A férjem külsőre is nagyon tetszik még mindig, magas, kisportolt testalkatú, figyel is magára. De ami ennél is sokkal fontosabb, az az, hogy bármit meg tudunk beszélni őszintén, nyíltan, és ez számomra minden szupertestnél többet ér.

  1. Melinda (35)

A jó pasi legyen tényleg férfi! Hogy mire gondolok? Nem bírom ezeket a mai férfiakat. Sajnos évek óta nem is találok magamnak párt, mert olyan a felhozatal, hogy inkább egyedül maradok. Számomra a pasi oltalmazó, tudja, hogy kell becsavarni egy villanykörtét, bármit megtenne szíve hölgyéért, de sosem mutatná, hogy odáig van értem. Legyen magas, „nagydarab”, olyan, akihez bátran hozzábújhatok, nem kell félnem, hogy összetörik.

  1. Teréz (60)

Azt hiszem, nem tudok teljes egészében válaszolni a kérdésre. Minden férfi mástól jó. Nem lehet általánosítani, és nekem ideálom sincsen. A férjem például elsőre nem is tetszett, alacsonyabb is nálam egy kicsit. Mégis egy fél életet leéltünk már együtt. Valahogy passzolunk egymáshoz. Azt hiszem ez a kulcsa az egésznek: olyan férfit kell találni, akivel összeillünk – ahogy a kulcs a zárba. Nagyon nehéz lehet ez manapság.

  1. Gertrúd (26)

Egy pasi attól lesz jó pasi számomra, ha már a látványától lázba jövök. Nem sokszor fordult elő ez velem, de azért átéltem párszor. Ennél jobb érzés nincs. Csak azt akarom, hogy átöleljen, fölkapjon, és ágyba vigyen. Lehet, hogy ez furán hangzik, de szerintem fontos, hogy külsőleg is tetsszen a pasi, mert ha nincs meg ez a szikra, akkor nem tudom hosszabb távon elképzelni a kapcsolatot.

 

  1. Ancsa (36)

Én nem tudom, mitől jó egy pasi, de az biztos, hogy az első benyomásra sokat adok. Ha például ápolatlan a keze, a körme, attól frászt kapok, és képes lennék elrohanni. Ugyanez vonatkozik a fogakra, a hajra és a ruházatra is. Igen, számomra fontos, hogy egy férfi adjon magára, hiszen elvárja ugyanezt a nőtől is.

 

  1. Detti (40)

Jó pasi attól lesz egy férfi, ha elindít bennem valamit. Lehet, hogy egy gondolatot, vagy egy fantáziát kelt életre, és ettől jobb napom lesz. Előfordul, hogy ez tovább megy a fejemben, és a valóságban is. Ha megérint valamivel, amitől másképp kezdem őt figyelni, látni, akkor válik a szememben jó pasivá.

 

  1. Dorottya (24)

Számomra nagyon fontos, hogy egy férfi lenyűgözzön. No, nem az anyagiakkal, az nem érdekel. Inkább az intellektus számít. Bölcsészhallgató vagyok, elég sokat olvasok, és nem tudnám elképzelni, hogy egy olyan pasival legyek, akivel nincs miről beszélgetnem. Ha nincs humora, az is nagyon lelombozó tud lenni.

 

  1. Zsófi (19)

Szeretem, ha egy srác fel meri vállalni önmagát. Sajnos az én korosztályomban ez elég ritka, mindenki attól fél, hogy megbélyegzik azért, amilyen. Ezért nagyon szexi, ha egy fiú nem futamodik meg, hanem úgy választ magának lányt, hogy közben önmagát nem adja fel. Én sem mondanék le a személyiségemről senki kedvéért. Na, persze az is fontos, hogy szép szeme legyen, tiszta tekintete, és szép haja.

 

Ugye, milyen érdekes, hogy mit gondolunk mi, nők? A korosztályok közt is nagy az eltérés, de általánosságban hasonló dolgokat keresünk egy férfiban, mint a férfiak egy nőben: magabiztosságot, humorérzéket, ápolt külsőt.

 

Tarjáni Rita


„Szerelmes lettem, de tudtam, hogy nem szabad”
„Szerelmes lettem, de tudtam, hogy nem szabad”
Jó szex, jó kapcsolat, rossz szex, rossz kapcsolat – Tényleg?
Jó szex, jó kapcsolat, rossz szex, rossz kapcsolat – Tényleg?
7 félrevezető tévhit a szexualitásról, amiket lehet, hogy még te is igaznak gondoltál
7 félrevezető tévhit a szexualitásról, amiket lehet, hogy még te is igaznak gondoltál
És te? Kit választanál?
És te? Kit választanál?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.