intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A lehengerlő pasik veszélyesek

A lehengerlő pasik veszélyesek

A társkeresés erdejében sokszor futhatsz össze olyan férfiakkal, akikkel valahogy már elsőre nem működik a kémia, nem passzoltok. Ezt nem is érdemes erőltetni. Vannak azonban olyan pasik, akik lehengerlőek, majd’ szétveti őket az önbizalom, és ettől nagyon-nagyon szexinek látod őket. Úgy érzed, szerencsés vagy, hogy szóba álltak veled. De vajon mi van a máz mögött? Ezekre a jelekre figyelj…

 A lehengerlő pasik veszélyesek

  1. Azonnal levesz a lábadról, és különlegesnek érzed magad a jelenlétében

Vannak olyan férfiak, akiknél nem érdekel, hogy mi van a lehengerlő duma mögött, nem számít, mit takargat az átható tekintet, egyszerűen kell, és kész! Királynőnek érzed magad a közelében, minden egészen más, mint nélküle.

Ne hidd azt, hogy ezt csak veled éli meg. Minden nő ugyanezt érzi a jelenlétében. Az ellenállhatatlan személyisége mögött ugyanis érdektelenség rejtőzik. A saját érdemein kívül nem sok minden érdekli, és önmagáról sem akar semmi közelebbit elárulni. Csak a felszínen mozog, de azt nagyon magabiztosan.

  1. Nem csak te vagy nála játékban

Elalélsz a szavaitól, hihetetlennek tartod, hogy létezik a Földön ilyen férfipéldány. A szemével képes levetkőztetni, és olyan az egész, mint egy álom.

Hoppá, ébresztő! Bilibe lóg a kezed! Figyeld csak, hogy más nőkkel is ugyanezt csinálja. Élénk érdeklődést mutat minden csinos nő iránt, így biztos lehetsz benne, hogy nem csak te vagy számára a nő.

  1. Mindig kell neki a visszajelzés

Bármit csinál, visszakérdez, hogy ugye ez milyen klassz volt, és ő milyen nagy király… Imádja, ha bókolsz neki, te pedig azt hiszed, ezzel még jobban bevágódhatsz nála. Azonban látnod is kell, nem csak nézned. Azért kell neki ez, és a többi nő bókjai és rajongása, mert folyton csak magával van elfoglalva, és a visszaigazolásokból nyeri az erejét. Az érdeklődése a legtöbbször nem őszinte. Figyeld őt!

  1. Ha elkapja a hév, nagyon lekezelő – és nem csak akkor

Az, hogy egy ember hogyan kommunikál másokkal, sokat elárul a személyiségéről. Még többet sejtet az, ha stresszhelyzetben kell megnyilvánulnia. Ha a pasid egy szimpla vacsoránál is bunkó a pincérrel, vagy egy baráti beszélgetés folyamán sértegeti a jelenlévőket, akkor kezdhetsz gyanakodni, hogy valószínűleg nagyon másképp gondolkodik, mint te.

  1. Többet számítanak neki a külsőségek, mint a személyiség

Kicsit fura, ha egy pasi többet tartózkodik a fürdőszobában, mint a barátnője. De ez még önmagában nem probléma, hiszen lehet, hogy tényleg csak igényes önmagára. A baj ott van, ha ez aránytalanná válik az életében, és benned is csak azt nézi, hogy ha valahol megjelentek, akkor tökéletesnek hass. Nem érdekli, hogy te valójában milyen vagy, de az annál inkább, hogy reggel kócos a hajad, vagy épp nincs rajtad smink.

Ligeti Anna


Szexuális önmegtartóztatás? De miért?
Szexuális önmegtartóztatás? De miért?
Viszlát káosz, helló jó szex!
Viszlát káosz, helló jó szex!
Honnan tudod, hogy erős köztetek a kémia? – Íme, a jelek!
Honnan tudod, hogy erős köztetek a kémia? – Íme, a jelek!
Volt szex, nincs szex
Volt szex, nincs szex
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.