intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A közös élet egy kölcsönhatás - Hogy légy igazán boldog a partnereddel?

Ismerős az az érzés, amikor együtt élsz álmaid pasijával (vagy nőjével), de valahogy valami valamiért nem stimmel? Csak épp azt nem tudod, hogy mi. Úgy érzed, te mindent beleadsz, megteszed, ami tőled telik, de a románc mégsem tökéletes, és a hétköznapok szétrombolják a rózsaszín idillt. Sokszor sajnos lehet, hogy épp te vagy ennek az anomáliának az okozója. Lássuk, hogy mi az a plusz, amit mindketten megtehettek még egymásért és a kapcsolatért, hogy minden tökéletes legyen.

1. Beszélgetés

Minden kapcsolat egyik alappillére, hiszen ha nem beszélitek meg a problémákat, csak a szőnyeg alá söpritek azokat, attól még nem oldódnak meg. Jusson eszedbe az az időszak, amikor még csak randiztatok. Ugye, hogy sokat beszélgettetek? Kíváncsiak voltatok egymásra, a másik minden rezdülését ismerni szerettétek volna. Minden mély és kevésbé mély gondolatot először egymással osztottatok meg. Természetes, hogy minden szerelem változik, és az évek múlásával egy kicsit talán szelídül is, de a beszélgetés nagyon fontos. Ne fosszátok meg egymást a gondolatcserétől, mert nagyon sok probléma megoldókulcsa.

2. Énidő

Szintén a múltba tekints most vissza. Amikor a randikorszaknál tartottatok, nem lógtatok egymás nyakán napi 24 órát, igaz? Persze, hogy szerettetek volna minden percet együtt tölteni, de azért az az időszak nem erről szól. Hagyjatok magatoknak most is egy szusszanásnyi időt! Neked is szükséged van arra, hogy kikapcsolódj, hidd el, neki is. Ha már kellőképpen feltöltődtetek, akkor sokkal jobb, minőségibb lesz az egymással töltött idő is.

3. Szex

Az unalmas szexuális élet okozhatja egy kapcsolat halálát. Természetesen nem a szex jelenti a párkapcsolatot magát, de nagyon fontos összetevő, ami megfűszerezi a mindennapokat. Ha egy kicsit is azt érzed, hogy ezen a téren lenne, mit fejleszteni, akkor azonnal tedd meg! Ne habozz, mert minden perc számít. Vess be valami újdonságot, amitől a partnered is tűzbe jön. Ez növeli majd mindkettőtök önbizalmát is, ami nagyon fontos az egó és a kapcsolat szempontjából egyaránt.

4. Napi rutin

Leteszed a lantot a munkahelyeden, és onnan kezdve az egész délutánod ugyanolyan? Rutinszerű. Hazamész, elpakolgatsz, leülsz egy kicsit a kanapéra, hazajön a párod, ő is leül melléd, vacsorát készítesz, esztek, TV-t néztek, már este 8-9 óra van. Dobd fel valamivel a munka utáni rutinszerű időszakot. Ha hazaér, menjetek el sétálni, vagy iktassatok be néha valamilyen közös sportot, mozgást (pl. jógázzatok). Ha általában te főzöl, akkor egyszer-kétszer add át neki a feladatot, és te segíts neki. Meglátod, már néhány apróság is megtöri a szürke hétköznapok monotonitását.

5. Figyelem és tisztelet

Az egyik legfontosabbat hagytuk utoljára. Nagyon fontos, hogy úgy bánj a partnereddel, ahogy te is elvárod tőle. Minden szituációra úgy reagálj, hogy először a gondolataidban éld bele magad az ő helyzetébe, próbáld átérezni az ő szemszögéből a történéseket. Lehet, hogy így sokkal közelebb kerülsz ahhoz, hogy megértsd, hogy mit miért tesz. Sok kapcsolatot a gyanakvás tesz tönkre. Azzal, hogy figyelsz rá, megpróbálod őt pontosan megérteni és tiszteled benne az EMBERT, akkor biztos lehetsz abban, hogy ő is így cselekszik majd.  És ez egy kapcsolatban már fél siker.

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.